Politsei võttis Haanja poodi röövinud mehe kinni Lätis (16)

Postimees
Copy

Politsei tabas Võrumaal Haanja kauplust röövinud mehe täna pärastlõunal piiriäärsel alal Läti poolel.

Läti politsei pidas kirjeldusele vastava sōiduki ja kuriteos kahtlustatava 34-aastase mehe kinni kell 15.45 piiriäärsel alal. Kōik üksikasjad selgitatakse välja edasises uurimises. 

Politsei tänab kogukonda, kauplusetöötajaid ja naaberriigi kolleege ladusa koostöö eest, mis vōimaldas juhtunule aegsasti reageerida ja kuriteos kahtlustatav kuumadel jälgedel tabada.

Gaasimaski kandnud kurjategija röövis täna pärastlõunal relvataolise esemega ähvardades Võrumaal Haanjas kauplust, politsei käivitas röövli tabamiseks suuroperatsiooni.

Politsei otsis seoses rööviga taga punast värvi kahe uksega väikeautot Mitsubishi Colt. Röövi ajaks olid autolt numbrimärgid eemaldatud, ütles Lõuna prefektuuri kriisireguleerimismeeskonna juht Ottomar Virk Postimehele.

Gaasimaskiga nägu varjanud kurjategija röövis Haanja Coopi kauplust kella 13 paiku. Kurjategija sai saagiks paarsada eurot kassaraha. Keegi röövi käigus vigastada ei saanud.

Röövi hetkel viibis poes lisaks kahele müüjale ka ema, kellel oli kaasas viis last.

«Lapsed olid jäätised ära valinud, me olime leti ääres, sularaha oli müüjale ulatatud jäätiste eest ja siis äkki astus uksest sisse gaasimaskis mees ja siis ma märkasin tal vasaku külje juures püssi ja ma ikka veel sellel hetkel ei arvanud, et asi on tõsine,» rääkis laste ema Evelin Meldre «Aktuaalsele kaamerale».

«Müüja oli just kassa lahti teinud, et mulle raha tagasi anda, ta hüppas letile, suunas püssi müüja poole ja nõudis sularaha ja sel hetkel ma sain aru, et asi on väga tõsine,» meenutas Meldre.

Haanja poodi röövinud mees sõitis punase Mitsubishi Coltiga.
Haanja poodi röövinud mees sõitis punase Mitsubishi Coltiga. Foto: Turvakaamera salvestise ekraanitõmmis
Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles