Fotod: Eesti naine andis diivanile väga haruldasel ja lihtsal moel täiesti uue ilme

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Nutikas naine leidis väga lihtsa meetodi, kuidas vanale diivanile uus ja talle palju sobivam ilme anda. Nipp on lisaks väga soodne.

Kas oled kunagi mõelnud tekstiilkattega mööbli ülevärvimisele? Ilmselt vastad eitavalt ja pole ka ime: kes ikka millegi sellise peale tuleks! Selgub aga, et mõni inimene siiski tuleb.

Fotograaf Kairi Naha nimelt leidis kauni vana diivani, mis talle väga meeldima hakkas, aga mööblitükil oli üks suur puudus: see oli nimelt täiesti vale värvi. Sellest ei lasknud naine end aga heidutada, sest tal oli plaan, kuidas asja väga lihtsalt parandada: ta võttis värvi ja pintsli ja võõpas diivani üle.

Selleks tööks sobiva värvi hankis Kairi kauplusest Vintage Chick, kus müügil Annie Sloani kriidivärvid, mis sobivad ühtviisi hästi paljude erinevate esemete ja, nagu selgub, ka tekstiili värvimiseks. 

Kairi kinnitab, et tulemus on väga kaunis ja kuigi paljud kahtlustavad, et diivan kindla peale määrib, võib ta lubada, et midagi sellist karta pole tarvis. Värv püsib ja endine vanaroosa diivan uhkeldab nüüd ilusa sügavrohelise kuuega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles