Bang & Olufsen – bränd, mille võib leida nii Bentleyst kui Aasta Arvutist

Copy
Foto: Bang & Olufsen.

Taani disain on alati hinnas olnud, kuid tehnoloogia valdkonnas on kõige paremini tuntud üks pika ajalooga tegija – Bang & Olufsen. Võib isegi öelda, et tegemist on kultusbrändiga, sest neid tooteid ihaldavad omale koju paljud, hinnates kõigepealt stiili ja kvaliteeti, mis ongi Bang & Olufseni kaks põhilist tugevust.

Kõrge kvaliteedi ja stiilsuse tõttu kohtab B&O logo tihti ka väga soliidsetes kohtades – mitmed teised tuntud tootjad on oma brändi heameelega sidunud mõne Bang & Olufseni lahendusega.

Nii näiteks leiab Taani kvaliteet-elektroonika tootja logo mõnes mõttes ootamatutest, aga kui järgi mõelda, siis täiesti ootuspärastest kohtadest, mis seostuvad luksuse ja hea kvaliteediga.

Maal, õhus ja kontorilaual – parimad tooted Bang & Olufseniga koostöös

Foto: HP

Eelmisel aastal valiti maailma parimaks ehk Aasta Arvutiks 2018 HP Spectre 360. Seda saab kasutada mitmetes erinevates olukordades: kas tavalise sülerina, 360 kraadi taha käänatud ekraaniga tahvlina või nn “telgi” asendis näiteks filmi vaatamiseks. Kui tahad head kinoelamust, siis on ka heli tähtis ning seda teeb HP sülearvutis Bang & Olufseni kõlarisüsteem.

Kui HP-s kasutatav lahendus on rohkem kuulatav kui nähtav, siis Taani disaini parimaid külgi saab imetleda järgmises koostöölahenduses – luksusbrändi Bentley autodes. Kõlarisüsteem on tippkvaliteediga heliga, kuid lisaks näeb ka väga hea välja ning annab luksuslikule sisule oma väljapaistvad detailid.

Kolmemõõtmeline heli viiakse iga istekohani autos ja juhtpaneelilt saab lisaks valida heli kõla vastavalt oma meeleolule: säravamat või pigem pehmet ja rahustavat. Kuna helisüsteemide valmistajal on valikus ka mürasummutavaid tooteid ning kogemus selles valdkonnas põhjalik, siis Bentleyle tehti samuti nutikas müraeemaldus – kõlarisüsteem oskab summutada ka välist müra ja teeb seega salongi veelgi vaiksemaks.

Singapore Airlines on aga harjunud oma 1. klassi lendudel pakkuma parimat, nii soovisid nad ka helielamuseks parimat lahendust.

Bang & Olufseni mürasummutavad kõrvaklapid Beoplay H9i ongi sellised, mis kestavad ükskõik kui pika lennu lõpuni (aku kestab kuni 18 tundi), summutavad efektiivselt ja on samas ka stiilsed ja mugavad kanda. H9i kuulub reisi ajal varustusse Singapuri ja Londoni, Sydney, Hong Kongi, Shanghai või Zürichi vahelisel lennul esimeses klassis.

Bang & Olufseni kolmanda põlvkonna mürasummutavad klapid BeoPlay H9 3rd Gen saab endale aga ka siis, kui 1. klassis ei satu lendama. H9 kolmas põlvkond on varustatud nn Advanced Active Noise Cancelling tehnoloogiaga, mis saab senisest paremini hakkama just madala sagedusega taustamüraga ning inimkõne eemaldamisega.  Lennukis ja autos või bussis ongi põhiline just madalsageduslik mootorimüra, millest tuleb muusika kuulamisel lahti saada. Inimkõne aga võib teinekord olla vajalik kuulda, selleks pakuvad klapid nn. Transparency Mode´i ehk läbipaistvat režiimi, millega kuuleb klappe peast võtmata ümbritsevaid hääli vaid ühe nupuvajutusega.

Tõsta treeningu tõhusust läbi mugava disaini ja kvaliteetse heli

Foto: Bang & Olufsen 

Jõusaalis või õues trenni tehes ei pea sa oma lemmikmuusikat maha jätma või seda kehva kvaliteediga kuulama. Bang & Olufsenil aktiivsele inimesele pakkuda taas kaht vajalikku põhiomadust – stiilsust ja kvaliteeti - ühendavad klapid Beoplay E6 Motion. Lisaks on need veel ka mugavad kasutada ja vastupidavad, mis on spordiklappide juures väga tähtis.

Beoplay E6 Motion on varustatud nelja erineva suurusega kõrvaotsikuga, et saaksid valida enda jaoks kõige parajama. Plast- ja kummikate on korpusel allergiavabadest materjalidest, et oleks mugav kasutada pikka aega ning niisketes oludes. Materjal on ka kergelt mustusthülgav.

Tegemist on kõrvasiseste juhtmevabade klappidega, mis on siiski juhtmega omavahel ühendatud, kuid telefoniga pole kaablit ühendada vaja. See lahendus tagab mugavuse klappe kiiresti peast võttes. Need saab näiteks juhtmega kaela rippuma jätta. Samuti saab selliseid klappe kuulamiseks kasutada ka akude laadimise ajal. Aku kestab kuni viis tundi, millega jõuab enamuse pikemaid trenne ilma laadimiseta läbi teha.

Kõlarite ja kõrvaklappide sügiskollektsioon – nagu moemajas

Foto: Bang & Olufsen

Kui Bang & Olufseni tooteseeriaid oodatakse fännide poolt lisaks püsivalt heale kvaliteedile ka nende stiilse välimuse pärast, siis pole kõrvaklappide ja kõlarite juures nii tihti suuri tehnoloogilisi muutusi kui mõnes muus valdkonnas, et igal aastal või lausa mitu korda aastas saaks uusi mudeleid välja tuua. Taani disainklappide ja -kõlarite tootja on oma toodete uute mudelite juures kasutusele võtnud kõrgmoe lahenduse – kaks korda aastas tuleb välja hetkel moes olevate toonidega sügistalvine või kevadsuvine kollektsioon. Põhimõtteliselt on tegemist olemasolevate toodete väikese tuunimisega, andes neile uue põneva värvivaliku, mille asjatundjad hetkel kõige moekamaks on tunnistanud.

Nii iseloomustabki sellesügiseseid moekaid kõrvaklappe ja kõlareid sõnapaar “kokkupõrge klassikaga”, mis tähendab tumedat kastanipruuni, helepruuni päevitusjumet ja futuristlikult mahlakat roosat. Sügisvärvides saab valida kõlareid Beoplay A1 ja Beoplay A6 ning kõrvaklappe Beoplay H9 ja Beoplay E6.

Samas võib leida ka kollektsioone, kus kõik tooted on sama värvi ja sobivad niimoodi hästi omavahel kokku. Näiteks sellest suvest saab valida populaarsete kõlarite ja kõrvaklappide uusi roosasid mudeleid ühesuguse metalse tooniga. Uues roosas värvivalikus tulid välja Beolit17, Beoplay H8i, Beoplay E8 2.0 ja Beoplay Charging Pad.

Foto: Bang & Olufsen

Viimane nimetatutest on Bang & Olufseni uus toode – laadimisalus, mis sobib välimuselt hästi kokku teiste selle brändi toodetega. Korpus on stiilse välimusega ning nahast ja alumiiniumist detailidega, millel lisaks ilule ka praktiline väärtus. Nimelt tekstuuriga nahk, millega laadimisaluse pind on kaetud, kaitseb telefoni laadimisaluselt mahakukkumise eest, kui mobiil hakkab näiteks sõnumite või kõnede peale vibreerima. Isegi laadimisaluse saab värvi järgi täpselt kokku viia oma muude seadmetega – valida on võimalik halli, roosa, beeži, valge, musta või tumesinise mudeli.

Beoplay Charging Pad on stiililt samasugune nagu uued juhtmevabad kõrvaklapid BeoPlay E8 2.0, mida saabki selle juhtmevaba laadimisalusega laadida.

Septembris on MySound2Go kaupluses ja e-poes ning B&O Endla 16 esindussalongis käimas Bang & Olufseni kuu, mille raames on suur valik B&O tooteid hea hinnaga. Leia oma uus helilevitaja Bang & Olufsen kampaaniatoodete valikust.

Copy
Tagasi üles