Eakad valmistuvad ühenduse suurpeoks

Aare Laine
, Toimetaja
Copy
KORRALDAJAD: Ühenduse juhatuse liikmed ja peole kaasaaitajad on rahul. Ettevalmistused on tehtud. Reedel istusid laua taga ühenduse juhatuse esimees Aili Juhkam Tornimäelt (vasakul), Linda Raad Saklast, Luule Aadussoo Sõrvest, Ants Kangur Kuressaarest, Saima Saarela Kärlalt ja Valve Reede Salmelt.
KORRALDAJAD: Ühenduse juhatuse liikmed ja peole kaasaaitajad on rahul. Ettevalmistused on tehtud. Reedel istusid laua taga ühenduse juhatuse esimees Aili Juhkam Tornimäelt (vasakul), Linda Raad Saklast, Luule Aadussoo Sõrvest, Ants Kangur Kuressaarest, Saima Saarela Kärlalt ja Valve Reede Salmelt. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eeloleval pühapäeval kell 12 algab Kuressaare spordikeskuses Saare maakonna pensionäride ühenduse sünnipäevapidu. 

Ühenduse loomisest on möödas enam kui 30 aastat. Just seda tähtpäeva ja vanavanemate päeva tähistab enam kui 400 eakat meest ja naist nii Saare- kui ka Muhumaalt. Pensionäride ühenduse juht Aili Juhkam ütles, et sünnipäevapeol meenutatakse aastakümnete vältel tehtut, nauditakse lauljate, rahvatantsijate ja muusikute etteasteid.

Päevajuht on Pärsama kultuurimaja juhataja Aina Tomson. Pärast ettekandeid ja kontserti saavad osalejad suures saalis ka ise jalga keerutada. "Üllatusesinejaid on üksjagu. Kes meile laulavad, tantsivad ja pilli mängivad, jäägu esialgu saladuseks. Aastapäevapeole on lubanud tulla ka Eesti Vabariigi peaminister Jüri Ratas. Mida valitsuse juht meile lubab, seda saame pühapäeval kuulda," rääkis Aili Juhkam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles