Philly Joe’s jätkab salapärase kontserdisarjaga

Kultuuritoimetus
Copy
Esimese hooaja Pimekontserdi artistid Joel-Rasmus Remmel ja Liisi Koikson.
Esimese hooaja Pimekontserdi artistid Joel-Rasmus Remmel ja Liisi Koikson. Foto: Rene Jakobson

Philly Joe’s džässiklubi jätkab uuest hooajast kontserdisarjaga «Pimekontsert», mis toob korra kuus publikuni A+ kategooria artiste, kes saavad avalikuks alles kontserdil lavale astudes.

««Pimekontserdi» idee on pakkuda džässisõpradele igakuiselt suurepärast kontserdielamust väga hoolega valitud ja rahva armastatud tippklassi muusikutelt, vürtsitades seda kõike salapärasuse ja põnevusega,» kommenteerib Philly Joe’si programmijuht Lauri Kadalipp. «Eelmisel aastal võttis publik «Pimekontserdid» väga hästi vastu ja huvi oli üle ootuste suur. Jätkame ka sel hooajal suurte üllatustega ja toome lavale hinnatud Eesti džässmuusikud.»

«Pimekontserdid» Philly Joe’si džässiklubis toimuvad korra kuus ning esinev artist saab avalikuks alles lavale astudes. Eelnevatel kordadel on üles astunud artistid nagu Liisi Koikson & Joel Remmel, Estonian Voices, Raivo & Ramuel Tafenau, Tõnu Naissoo Hammond Trio, Riho Sibul & Ain Agan ja paljud teised.

6. hooaja esimene pimekontsert toimub juba sel neljapäeval, 12. septembril kell 20.00.

Džässiklubi Philly Joe’s on loodud 2014. aasta jaanuaris, et olla Eesti džässmuusika inkubaatoriks ning tuua muusikud ja kuulajad kokku selle muusika jaoks päriselt sobivas keskkonnas. Viimase viie tegevusaasta jooksul on klubis toimunud üle 500 muusikasündmuse, sh kontserdid, meistriklassid, töötoad, muusikakino ja paljud  üritustesarjad, mille raames on klubisse sattunud tippartistid nii Eestist kui tervest ilmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles