KONKURSS: räägi meile oma parimast loomaarstidega seotud kogemusest

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Tyler Olson / PantherMedia / Tyler Olson / Scanpix

Sel aastal on loomaarstidel põhjust rõõmustada — Eesti Väikeloomaarstide Seltsil (EVS) saabub 25., Eesti Loomaarstide Ühingul (ELÜ) aga lausa 100. aastapäev! Et tähistamisse ka loomasõbrad kaasata, käib Lemmiku portaalis kuu lõpuni meeleolukas lugejamäng.

Iga loomaomaniku jaoks on loomaarst asendamatu – ta on see, kes karvast, sulelist või soomuselist pereliiget häda korral ravib ning erinevate murede puhul nõu annab. Pole oluline, kas sul on kodus kass või koer, hamster, kala, papagoi või hoopis mõni roomaja –kui sul on lemmiku ja loomaarstivisiidiga seoses meeles mõni südantsoojendav või vahva lugu, jaga seda meiegagi.

Konkursil osalemiseks saada meile foto oma lemmikust ja räägi, kuidas loomaarstid sind ja sinu lemmiklooma aidanud on. Oktoobris toimub Tartus iga-aastane loomaarstide konverents, mille raames saavad konkursile saadetud lugusid kuulda ka loomaarstid ise.

Fotosid ja lugusid ootame kuni 30. septembrini e-maili teel aadressile lemmik@postimees.ee. Konkursi lõppedes läheb osalejate vahel loosi kolm 50-eurost kinkekaarti erinevatesse loomapoodidesse! Võitjatega võtab Lemmiku toimetus oktoobri alguses ühendust, et kokku leppida, kuidas kinkekaart kohale toimetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles