Viljandi on saanud tulumaksu eelmise aasta laekumisega võrreldes kümme protsenti rohkem

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Lasteparki rajatava pumptrack’i rajamisel on ehitajad jõudnud juba finišisirgele. Ehkki selle raja ehitamiseks tuleb suurem osa vajaminevast rahast kohalike ettevõtjate annetustest, siis pisut enam kui 20 000 eurot panustab ka linn oma eelarvest.
Lasteparki rajatava pumptrack’i rajamisel on ehitajad jõudnud juba finišisirgele. Ehkki selle raja ehitamiseks tuleb suurem osa vajaminevast rahast kohalike ettevõtjate annetustest, siis pisut enam kui 20 000 eurot panustab ka linn oma eelarvest. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnakassase on tänavu seitsme kuuga laekunud tulumaksu ligi kümme protsenti enam kui eelmisel aastal sama ajaga.

Eelarve kohaselt ootas linnavalitsus seitsme kuuga tulumaksu 7 801 350 eurot, laekus aga 270 850 eurot rohkem. Võrreldes eelmise aasta seitsme kuuga on sel aastal laekunud 728 171 eurot ehk 9,92 protsenti enam.

«Viljandi eelarve koostamise põhimõtted on, et koostada tulude osas nii õige eelarve kui võimalik,» ütles linnavalitsuse rahandusameti juhataja Marika Aaso. «Pigem olgu eelarve konservatiivne ja me ei jäta puhvrit tulude selles osas, mis võib-olla ei laekugi, sest vastasel juhul pole ju kõikidele kuludele katteallikat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles