Noor õpetaja Inger Kitt naudib väljakutseid

Teet Korsten
Copy
Inger Kitt: "On palju õpilasi nagu mina, kes on aktiivsed, tahaksid tunnis ringi liikuda, tahaksid infot teisel moel saada. Mäletan, et mõtlesin − see sai kuidagi südameasjaks −, et tore oleks kaasa aidata, et ka minu moodi õpilased saaksid õppida, nagu seal koolis nägin."
Inger Kitt: "On palju õpilasi nagu mina, kes on aktiivsed, tahaksid tunnis ringi liikuda, tahaksid infot teisel moel saada. Mäletan, et mõtlesin − see sai kuidagi südameasjaks −, et tore oleks kaasa aidata, et ka minu moodi õpilased saaksid õppida, nagu seal koolis nägin." Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Nii oma bakalaureuse- kui ka magistrikraadi Suurbritannias omandanud 26aastane Inger Kitt on juba kolmandat õppeaastat õpetaja Kohtla-Järvel − esmalt Ahtmes ja nüüd verivärskes riigigümnaasiumis. Põhjarannik küsib, kuidas sai temast õpetaja, millisena näeb globaalse kogemusega naine oma tööpaiku ning millised on esimesed muljed uuest koolist.

Inger Kitt arvab, et Ida-Viru kogukond, millega ta esmalt kahe aasta jooksul verinoore õpetajana Ahtme gümnaasiumis õpetades kokku puutus, on kindlasti erinev sellest, millega tal varem on tegemist olnud.

Barjäärid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles