Galerii: Volkswagenid startisid sügiskruiisile

Copy

Täna hommikul kogunes Rakvere Vaala keskuse parklasse paar tosinat Volkswagenit, et viia oma omanikud ja muud reisisellid Virumaa-kruiisile.

Alustati politseimuuseumist, siis suunduti Tudu kaudu Ida-Virumaale.

Eesti Volkswageni Klubi on selle juhatuse esimehe Marje Aasmetsa sõnul tegutsenud 14 aastat ja äsja startinud sügiskruiis on samuti 14. "Meil on traditsioonilised igaaastased kevad-, suve- ja sügiskruiisid, lisaks mõned öökruiisid Tallinna ümbruses," rääkis ta. "Kuna sügiskruiisi korraldajad Annika ja Mart Nirgi on Virumaa inimesed, toimub sügisene väljasõit just selles kandis."

Volkswageni klubisse kuulumise eelduseks on loomulikult just seda marki auto omamine. "Meil siin mõned naljamehed on kruiisile üritanud teise autoga ka tulla, siis oleme lihtsalt kleepsu abil nende sõiduki Volkswageniks teinud," ütles klubi liige Janek Viru resoluutselt. "Klubi koondab mõttekaaslasi, kel ühesugused Volkswageni-mured: kuidas remontida, kust saada varuosi ja nõnda edasi. Väljasõiduüritused peale selle. Mõnedele on Volkswagen igapäevaauto, teistele hobiauto, kes käibki oma üles vuntsitud sõbraga vaid väljasõitudel."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles