Lõpuminutite draama: Levadia kaotas väärtuslikke punkte

Postimees Sport
Copy
FCI Levadia
FCI Levadia Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eesti Premium liigas mängisid turniiritabeli teine Tallinna Levadia ja seitsmes meeskond Viljandi Tulevik. Üllatuslikult mängiti Kadrioru staadionil 1:1 viiki.

Kohtumine algas võitluslikult ning kumbki meeskond ei andnud midagi kergelt. Levadia domineeris küll avapoolaega, kuid väravad jäid ikkagi löömata. 

Teisel poolajal jätkas Levadia survestamisega ning see tõi ka tulu, kui 52. minutil avas mänguskoori Levadia keskväljamees Rasmus Peetson. Kõik näis minevat Tallinna meeskonna tahtmist mööda, kuid Tulevik suutis üllatuse vormistada. Sellele aitas kaasa Levadia kaitsja Markus Jürgenson, kes õnnetult palli oma väravasse toimetas. 

Levadia lõpetas mängu veel kümnekesi, sest neljandal lisaminutil teenis mängu teise kollase kaardi Gando Biala. Rohkem väravaid siiski ei löödud ning nii lepitigi viigiga. 

Premium liiga tabelis kaotas Levadia tiitliheitlust silmaspidades väärtuslikke punkte. 28 kohtumisest 64 punkti kogunud Levadia jätkab teisel positsioonil ning kaotab mängu vähem pidanud Florale kahe punktiga. Viljandi Tulevik hoiab endiselt seitsmendat positsiooni 22 punktiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles