Rally Estonial selga vigastanud Evans: olen lõpuks taas valmis rallit sõitma

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Elfyn Evans.
Elfyn Evans. Foto: REPORTER IMAGES / EPA

M-Spordi meeskonna sõitja Elfyn Evans on lõpuks taastunud Rally Estonial saadud seljavigastusest ning on taas valmis ralliauto rooli istuma. 

Rally Estonial hüppel maandudes oma seljale päris tõsise vigastuse saanud Evans pidi seetõttu koguni kolm MM-sarja etappi vahele jätma – Soome, Saksamaa ja Türgi. Kokku oli Evans vigastuse tõttu ralliautost eemal kümme nädalat, kuid nüüd saab ta taas rooli istuda.

Evans istub sellel nädalal Inglismaal Greystoke'is Ford Fiesta R5 masina rooli, et testida ning arendada uut masinat. «Olgu, see ei ole päris WRC auto, aga see on suurepärane, et Evans uuesti rooli istuda saab. See aitab tal kiiresti tagasi WRC autosse naasta,» rääkis Malcolm Wilson Autospordile.


«See on nii suur kergendus olla tagasi rallispordis. Päris keeruline periood oli – pidin lihtsalt kõrvalt vaatama ja pidevalt uudiseid ootama. Nüüd tean kindlalt, et mu selg on paranenud ning olen täielikult valmis rallit sõitma,» lausus Evans.

«Olen vahepeal veidi trenni teinud, aga samas olen oma selga hoidnud. Olen õnnelik, et saan lõpuks korralikult trenni teha – olen tüdinud lihtsalt jalgade õhku tõstmisest. Veetsin vahepeal aega ka Walesi MM-ralli katsete sisevideode vaatamisega. Selle aastased katsed on mega vinged,» kinnitas koduralliks MM-sarja naasev Evans.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles