Robert Täht: kopp on ees kaotustest õppimisest (1)

Postimees Sport
Copy

Robert Täht, Eesti koondise resultatiivseim mängija kohtumises Hollandiga, tõdes mängujärgses intervjuus, et tal on kaotustest juba kõrini. Nurgaründaja leidis, et eilse mängu otsustav moment oli teise geimi keskel. 

«Oleme neli korda mänginud ja neli korda ka tappa saanud. Siin saalis on tegelikult mõnus mängida, lihtsalt iseendal oli täna raske ekstra energiat leida. Saime esimeses geimis hästi minema, tegelikult ka teises geimis, aga siis tuligi see vastaste viie- või kuupunktiline murre ja sealt lõi mängu teistpidi kaldu. Võrkpall on selline mäng, et kui annad initsiatiivi ära, on seda väga raske tagasi saada,» rääkis 26-aastane rünnakute liider.

Tähe sõnul pole Holland vastane, kelle vastu pall lihtsalt mängu panna. «Neil on võimsad mehed, me pidime ise riske võtma, esimene geim õnnestus, edaspidi enam mitte nii.»

Täht lisas, et meeskond on kaotustest hoolimata 110% peatreener Gheorghe Cretu otsuste taga.

Rahvuskoondise temporündaja Ardo Kreegi hinnangul olid eestlased ebaedus ise süüdi. «Alagrupp ei olnud tugev, edasipääsu võimalus oli meie endi kätes, aga ise mängisime halvasti.» Vaata järele, mida Kreek veel rääkis:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles