10 abivahendit, millega rutiinne seks põnevamaks muuta

Copy
Foto: Unsplash

Lihtsate (ja taskukohaste) vahenditega on võimalik oma suhet värskendada. Online Erootikapood Lust and Love tutvustab täna 10 toodet ning miks need erilised on.

1. Tenga egg minimasturbaator paaridele - 8.00 € 

Meilt ostavad paljud naised Tenga minimasturbaatoreid just selleks, et oma mehi üllatada. Muna on korduvkasutatav ning venib mõnusalt üle kogu peenise. Tootevalikus on üle 10 muna erinevate mustritega ning jäikusastmetega. Selle toote puhul võiks jälgida peenise tundlikkust - kui peenisepea on tundlikum, võiks valida pehmema materjaliga ning sujuvama mustriga muna.

Tutvu Tenga munadega siin >

2. Egzo vurrukestega kondoomid - 2.90 € 

Jah, just nii - vurrukestega kondoomid! Need latekskondoomid on loodud selleks, et seks kondoomiga oleks põnevam. Naine saab vurrukeste ja mummukeste poolt lisastimulatsiooni ning mehele tundub, et vagiina on tihkem. Kondoomid on tehtud väga venivast lateksist ning mustreid on igale maitsele. Proovi järele!

Vaata lähemalt>

3. Maximum Gel - peenist suurendav ja stimuleeriv geel meestele - 32.30 €

See on erutusgeel meestele, mis suurendab ka peenist. Viamax Maximum Gel parandab verevarustust, aitab hoida erektsiooni ning muudab veresooned laiemaks, tänu millele tundub peenis ka suurem. Geel tekitab ka kerge stimulatsiooni, seega kui kasutada seda ilma kondoomita vahekorra ajal, siis tõuseb ka naise tundlikkus. PS! Geeli sobib kasutada kuni 21 päeva järjest. Sellel perioodil tundub peenis suurem tänu veresoonte laienemisele. 

Vaata toodet >

4. Vaagnapõhjalihaste treeningkuulid Geisha Balls 2 (Kegeli kerad) - 25.90 €

Koos vaagnapõhjalihaste treeninguga tulevad ka tugevamad orgasmid ning tihkem tunne teile mõlemale. Väike lisatrikk on kuulike seksi ajaks sisse jätmine, et lisastimulatsioonid tekitaksid põnevust teile mõlemale! Kasuta kindlasti koos hea vee baasil libestiga. Komplektis on neli kuulikest, tänu millele on võimalik progressiivne treening ette võtta ilma lisakuulikesi või raskemaid raskusi ostmata.

Tutvu tootega >

5. Peeniserõngas iJOY - 41.00 €

Peeniserõngas aitab mehel voodis kauem vastu pidada samaaegselt pannes peenise vibreerima - see aitab naisele tekitada lisastimulatsioone ning jõuda kiiremini orgasmini. Lisaks hoiab peeniserõngas ka šlongi jäigemana. Vibreerivat pesa võib kasutada suunates selle ülespoole, et kliitorile tugevamat vibratsiooni anda, või alla poole, et mees saaks suurema naudingu. 

Klikka siia >

 

6. Eesnäärme stimulaator Virgite - 16.00 €

Sellise vahendi kasutamine mehe peal on põnev viis seksi ajal lisa stimulatsiooni saada. Meeste G-punkt on ülitundlik piirkond ning antud lelu stimuleerib samaaegselt nii G-punkti kui ka lahkliha. Seksi ajal tekkivate liigutuste käigus stimuleerib lelu G-punkti, tänu millele võid avastada enda jaoks tugevad ja ~maagilised kombineeritud orgasmid~. 

Tutvu tootega >

7. Paarikeste eliksiir: erutusgeel - 34.00 €

Head asjad tulevad väikestes pakendites. See erutusgeel tõstab tundlikkust ning stimuleerib mõlemat osapoolt seksi ajal. Kasuta tilgake kliitori peal või määri seda peenise pea peale nii mitu korda, kui soovid - efekt tõuseb igal kasutuskorral. Mõlemad osapooled saavad osa vahelduvatest soojadest ja külmadest sensatsioonidest.

Vaata toodet > 

 

8. Kliitorivibraator DiGiT - 69€

Üllatavalt tugeva vibratsiooniga ja imelise välimusega DiGiT on näpuvibraator, mida sa kannad nagu sõrmust. Sellel on 5 vibratsiooniastet erinevate vibratsioonimustritega ning see on mõeldud kliitori masseerimiseks. Parim osa? Kasuta seda seksi ajal abimehena. Lelu on täiesti veekindel ja on sinu võimas abimees, kui tavalise seksi ajal jääb stimulatsioonist väheks.

Avasta toodet >

9. Massaažipintsel erinevate maitsetega - 24.90 €

Maitse sama hea, kui selle puudutus, Maitsev Massaažipintsel sisaldab soojendavat ja nauditava maitsega massaažiõli. Ekstaatilise kogemuse saamiseks kanna õli oma erogeensetele piirkondadele ja lase oma partneril see maha limpsida.

Tutvu pehmete sensatsioonidega >

10. Wand masseerija - kui vibraatorist jääb väheks - 57.00 € kuni 125.00 €

Wand on masseerija, mis tekitab tunduvalt rohkem mürglit, kui regulaarsed taaslaetavad vibraatorid. Wandid on mõeldud neile, kellele jääb tavalisest vibraatorist väheks. Lisaks on need väga head vahendid lihtsalt massaažiks. Wandide puhul tasub jälgida kahte asja: RPM (pöördeid minutis) ja kas lelu on juhtmega või ilma. Üldjuhul on juhtmega lelud võimsamad, kuid nüüdseks on turule tulnud ka juhtmevabasid, mille võimsus küündib juhtmega variantide lähedale.

Tutvu wandidega >

Lust and Love on Eestis värske e-pood, mis usub, et seks on tervisele kasulik, ning mida rohkem sa enda keha ning vajaduste kohta tead, seda parem sinul ja su partneril on.

Praegu on imeline võimalus liituda ka Lust and Love’i uudiskirjaga, sest kõik liitujad saavad tänutäheks 10% sooduskoodi! Uudiskirjade sisuks on harivad artiklid ja põnevad pakkumised.

Tutvu harivate artiklitega ning avasta põnevaid tooteid www.lustandlove.eu/et 

Jälgi Lust and Love’i Facebookis: www.facebook.com/lustandloveeu

Copy
Tagasi üles