Valla võimutülis vahetab Isamaa mees välja Isamaa mehe (2)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Arvatav uus ja tõenäoline lahkuja. Eeldatavasti avaldatakse uuel nädalal praegusele Põhja-Sakala vallavanemale Tõnu Aavasalule (paremal) umbusaldust ning tema asemele valitakse Hermann Kalmus (vasakul). Mõlemad on Isamaa liikmed.
Arvatav uus ja tõenäoline lahkuja. Eeldatavasti avaldatakse uuel nädalal praegusele Põhja-Sakala vallavanemale Tõnu Aavasalule (paremal) umbusaldust ning tema asemele valitakse Hermann Kalmus (vasakul). Mõlemad on Isamaa liikmed. Foto: Mihkel Maripuu/marko Saarm

Põhja-Sakala vallas lahvatanud võimutülis on mõlema konfliktipoole liidriks tõusnud Isamaa erakonna esindaja. Suure tõenäosusega võtab volikogu 24. septembril vallavanema kohalt maha 2009. aastast Isamaasse kuulunud Tõnu Aavasalu ja paneb asemele 2014. aastal samasse erakonda astunud Hermann Kalmuse.

Isamaa erakonna Viljandimaa piirkonna juhi Kaupo Kase sõnul ei ole Põhja-Sakalas erakonnasisest lahkheli, vaid tülli on pööranud liitunud valla eri piirkonnad. Kase sõnul peab erakond endiselt mõlemat meest oma inimeseks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles