Jahutusseadmetega liuväli pikendab uisuhooaega

Karl Hütt
, reporter
Copy
Eeskätt oleks jahutusseadmetega uisuväljak mõeldud selleks, et kesklinna koolid saaksid seal kehalise kasvatuse tunde teha ja kõik soovijad nädalavahetustel ja õhtuti ­uisutada.
Eeskätt oleks jahutusseadmetega uisuväljak mõeldud selleks, et kesklinna koolid saaksid seal kehalise kasvatuse tunde teha ja kõik soovijad nädalavahetustel ja õhtuti ­uisutada. Foto: Urmas Luik

Suvepealinna kavandatav jahutusseadmetega liu­väli lubaks talispordihuvilistel uisurõõme nautida veel märtsi lõpus. Niisugune uisuplats peaks plaanide kohaselt valmima järgmise aasta lõpus. Kui kõik läheb nii nagu ­kavandatud, saab samal väljakul suviti mängida jalgpalli.

Eelmise aasta lõpus kirjutas Pärnu Postimees, et korralikku ­uisuväljakut on suvepealinna ­oodatud juba aastakümneid. See puudub siin tänini ja Pärnu jää­hoki­klubi liikmed sõidavad trenni pärast pidevalt Viljandi vahet.

Toona ütles Pärnu linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar, et järgmise aasta riigieelarves on projekti tarbeks kavandatud 300 000 eurot, et ehitada Rannastaadioni varu­väljakute parkla staadionipoolsesse nurka teisaldatava katuse ja jahutusseadmetega uisuplats.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles