Rapla sõlmis testimisel olnud mehega lepingu, kuid otsib veel kaht mängijat

Ville Arike
, reporter
Copy
Eesti-Läti korvpalliliiga hooaega tutvustav üritus Kalevi spordihallis.
Eesti-Läti korvpalliliiga hooaega tutvustav üritus Kalevi spordihallis. Foto: Remo Tõnismäe

Eesti-Läti liiga hooaeg algab juba kaheksa päeva pärast, kuid korvpallipealinna Rapla meeskonnas on mõni koht veel täitmata. Peatreener Toomas Annuki hinnangul paanikaks põhjust pole.

Täna teatas Rapla klubi, et mõne nädala eest testimisele toodud ameeriklasest eesliinimees Montae Glenn läbis katseperioodi edukalt ja temaga sõlmiti leping. «Otsime veel kaht mängijat, põhitsentrit ja universaalset tagameest, kes suudaks mängida mitmel positsioonil,» lausus Annuk Postimehele.

«Vaatan praegu hommikust õhtuni videoid. Püüame leida tasakaalu enda rahaliste võimaluste ning mängijate hinna ja kvaliteedi suhte vahel. Kui saame need positsioonid edukalt lukku, võime taas mõelda medali ründamisele,» lisas Annuk. Vahepeal mitmel aastal järjest Eesti liigas pjedestaalile tõusnud Rapla jäi kevadel medalita, esinelikustki välja.

Eelmise hooaja keskel Rapla peatreeneriks tõusnud Annukil oli selge idee tuua võimalusel Kreeka esiliigast tiimi tagasi mängujuht Rait-Riivo Laane. See ka õnnestus. «Kohe teine tunne on, kui taga askeldab niisugune mängija nagu Laane. Gregor Ilves areneb jätkuvalt, mängujuhi positsiooni pärast ei pea muretsema. Mul on väga hea meel, et võistkonnaga liitus noor Mark-Andreas Jaakson. Eesti meeste võimekus on teada, nüüd tuleb veel leida sobivad välismaised täiendused,» lausus pealik.

Rapla peab liigahooaja esimese mängu 27. septembril Tallinnas Kalev/TLÜ-ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles