Narva mees võitis lotoga 850 000 eurot (4)

Tarbija24
Copy
Eesti Loto
Eesti Loto Foto: Tairo Lutter / Postimees

30. augusti Eurojackpoti loosimisel võitis internetist pileti ostnud mängija 846 843,80 eurot. Võitjaks osutus Ida-Virumaa mees, kes juba aastaid tagasi töö tõttu Narva elama kolis. 

Mees vormistas oma võidu digitaalselt ja on tänaseks võiduraha juba ka oma kontole saanud. Mees rääkis Eesti Lotole telefonis siiski lahkesti oma emotsioonidest ja plaanidest seoses võiduga. Mehe sõnul on ta lotot mänginud aeg-ajalt – nii Eurojackpoti kui ka Bingot ja Vikinglottot.

Lotopiletid ostab alati pliks-plaks valikuga, jälgides siiski, et numbrid ikka meelepärased oleksid – et mõni tema jaoks oluliste tähtpäevadega seotud numbritest piletil oleks. Enne suurvõitu on mees saanud vaid väikseid võite ning tal pole enda sõnul kunagi olnud tunnet, et peaks kindlasti võitma jackpoti.

Oma suurvõidust sai mees teada juhuslikult, kui töökaaslane hakkas rääkima, et kellelgi ikka väga vedas. Kontrollis siis mees oma mängukontot ja leidis suureks üllatuseks, et just tema oli sedapuhku see õnnelik!

Võiduraha eest plaanib mees muuhulgas oma maja soetada. Ta on juba ammu väikesest majast unistanud, nüüd ilmselt saab endale ka natuke suuremat lubada. Töölt ei plaani mees ära tulla, kuid arvab, et võiks natuke rohkem maailmas ringi vaadata – seni pole töö kõrvalt reisimiseks kuigi palju aega jäänud.

Võidust teavad mehe sõnul ta abikaasa ja laps, samuti mõned lähedasemad tuttavad.   

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles