VIDEO Vaata, kuidas Narva publik nublu vastu võttis

Põhjarannik
Copy
Nublu kontsert ööl vastu laupäeva festivalil Station Narva.
Nublu kontsert ööl vastu laupäeva festivalil Station Narva. Foto: Kuvatõmmis videost

Ööl vastu laupäeva festivalil Station Narva muusikaprogrammi avapäeva viimase esinejana lavale nublu, keda võttis vastu publlkut  puupüsti täis saal.

Vaba Lava Narva teatrikeskuse blackboxis toimunud kontserdil tuli koos nubluga lavale ka gameboy tetris, kellega koos esitati lugu "für Oksana", mille video valmis tänavu suvel Narvas ja mida on Youtube´is mõne kuuga vaadatud juba üle kahe miljoni korra. "Tegu on tehtud!" kuulutas nublu lavalt, kui "für Oksana" oli publiku nõudmisel ka teist korda ette kantud. 

Laupäeval jätkuval festivalil Station Narva annabLondoni jungle-dub-pungi pioneere Asian Dub Foundation piirilinnas koguni kaks kontserti. Kell 16 toimub tasuta etteaste Narva veehoidla juures paadikuuride rajoonis, mida kutsutakse ka Narva Veneetsiaks. Päeva viimase esinejana astub sama ansambel üles ka Vaba Lava saalis. Peale nende esinevad Vaba Lava teatrikeskuses laupäeval veel ka Hatari (Island), Molxchat Doma (Valgevene), Inturist (Venemaa) ja Eesti bändid Psychoterror ja Gram-Of-Fun. Teises kontserdipaigas, Narva jõe kaldal asuvas Ro-Ro klubis, tulevad lavale Peu Soomest ja Kaschalot ning Absolut-2 Eestist. Lisaks toimuvad festivali raames tasuta kontserdid ka linnalavadel, mis asuvad Vabaduse tänaval ja Astri keskuses.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles