Loe kuidas 7-aastane tüdruk innustas Katrin Lusti (1)

Kuuuurija
, Kuuuurija
Copy
Katrin Lust
Katrin Lust Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Sellel nädalavahetusel kohtasin väikest, seitsme aastast tüdrukut, kes tuli ligi ja küsis: "Kuule, kas sina oled see „Kuuuurija“?"

Vastasin, et "Mina jah!" ja imestasin, kust nii väike tüdruk "Kuuuurija" saadet üldse teab. "See on ju suurtele rohkem. Kas sa vaatad ka?"

Väike tüdruk ütles, et vaatab küll ja mõnikord vaatab otse ja mõnikord järelvaatamisest. Mind aga hakkas huvitama, mida selline väike inimene minu saatest mäletab ja milliseid lugusid ta kirjeldab.

Tüdruk vajus mõttesse. "No ma vaatasin näiteks eelmine talv seda pedofiilide saadet!"

See vastus kuidagi väga ehmatas mind ja kui olin end kogunud küsisin, "Kas sa said aru siis millest jutt?"

"No päris kõigest ei saanud kohe, aga mu ema tõlkis mulle terve saate ära. Rääkis kõik lahti. Et võõraste inimestega ei tohi rääkida ja mis kõik juhtuda võib..."

Olin tegelikult seda juttu kuuldes südamest liigutatud. Kui üks väike inimene saab kasvõi maailmas päästetud, on saade minu jaoks korda läinud. Aga mõneti saabus selle väikese tüdrukuga kohtumine mulle kui jumalik sõnum kusagilt.

Viimased paar nädalat olen vaielnud ja võidelnud selle nimel, et lähiajal läheks üks võigast pedofiili puudutav saade eetrisse ja kohati tunnen, et olen alla andmas, et teeme siis midagi muud. Peale väikese tüdrukuga kohtumist mõtlen, et ei anna alla! Inimesed peavad teadma ja aru saama ning mõistma kui lähedal oht pedofiilide näol meie lastele igapäevaselt on.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles