Tulivihane Leclerc meeskonnale: mida k*****, mida te korraldate?

Postimees Sport
Copy
Charles Leclerc
Charles Leclerc Foto: Hasan Bratic/SIPA / Hasan Bratic/SIPA

F1-sarja Singapuri etappi esimeselt positsioonilt alustanud Charles Leclerc kukkus meeskonna taktika tõttu teisele kohale meeskonnakaaslase Sebastian Vetteli taha. Leclerc polnud olukorra üle sugugi õnnelik.

Vettel kutsuti varakult boksi, sest Nico Hülkenberg oli pärast rehvivahetust selgelt kiiremini liikumas ja nii kardeti, et ta võib valmistada ohtu ka Vettelile. Kuna Vettel sai värskete rehvidega mitu ringi sõita, siis kahandas ta Leclerciga kõvasti edu. Leclerc väljus boksist tulles aga Vetteli järele ning jäi sinna sõidu lõpuni.

«Mida k****?! Mida te korraldate?» oli Leclerci esimene emotsioon, kui  ta teada sai, et Vettel esimesena boksipeatuse ära teinud on.

«Ma tahtsin, et tea teaksite, mida ma selle kohta arvan. Kui ma aus olen, siis ma ei mõista absoluutselt teie käitumist, milleks see vajalik oli? Arutame seda asja pärast meeskonna siseselt,» lausus Leclerc meeskonna raadiosse.

Sõidujärgsel pressikonverentsil oli Leclerc juba rahulikum, kuid andis siiski mõista, et selline tegutsemine talle ei meeldinud: «Nii on väga valus ja keeruline sõitu kaotada. Saime siiski kaksikvõidu, olen meeskonna üle õnnelik. Oma tulemuses olen pettunud, aga olen tulevikus tugevam.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles