Super! Maailmameistri alistanud Kristin Tattar krooniti kettagolfis USA meistriks

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Kristin Tattar krooniti USA meistriks.
Kristin Tattar krooniti USA meistriks. Foto: Erakogu

Eesti kettagolfar Kristin Tattar võitis Ameerika Ühendriikide kettagolfi meistrivõistlustel esikoha. 

Hiljuti Kanada meistrivõistlustel samuti esikoha võitnud Tattar osales möödunud nädalavahetusel USAs Spotsylvanias kohalikel meistrivõistlustel, mis on üks maailma kõrgeima tasemega naiste kettagolfi võistlusi. 

Tattar alustas avapäeval hästi, ta läbis 18 rada 59 viskega, mis andis tulemuseks neli viset alla par'i. Sellega jagas ta avapäeva lõpuks teist kohta ameeriklase Sarah Hokkomiga. Avapäeva järel juhtis võistlust viiekordne maailmameister Paige Pierce, kelle tulemuseks oli viis viset alla par'i. 

Teisel päeval näitas Tattar veelgi paremat minekut – ta läbis kaheksateist rada kuue viskega alla par'i, mis oli päeva parim tulemus. Avapäeva järel juhtinud ameeriklanna Pierce jäi teisel päeval eestlannale ühe viskega alla ja nii läksid Tattar ja Pierce viimasele päevale vastu viigiseisus, mõlemal naisel oli kokkuvõttes kirjas 11 viset alla par'i. 

Viimasel võistluspäeval näitas Tattar taas suurepärast minekut läbides 18 rada kuue viskega alla par'i. Pierce ei suutnud eestlannaga sammu pidada ning tema tulemuseks jäi viimasel päeval kaks viset alla par'i. 

Tattar võitis USA meistrivõistlused tulemusega 17 viset alla par'i. Teisele kohale tulnud valitsev maailmameister Pierce lõpetas kokkuvõttes 13 viskega alla par'i ning kolmandale kohale tuli ameeriklanna Rebecca Fox 10 viskega alla par'i. Teise eestlasena võistlustel osalenud Maris Perendi saavutas 16. koha tulemusega üks vise alla par'i. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles