Kim Clijsters: mul pole vaja enam midagi tõestada

Postimees Sport
Copy
Kim Clijsters aastal 2012.
Kim Clijsters aastal 2012. Foto: Francois Lenoir / Reuters/Scanpix

Eelmisel nädalal suurde tennisesse naasmisest teada andnud neljakordne suur slämmi turniiride võitja Kim Clijsters pole pärast 2012. aasta US Openit suurel tennisekarusellil tiirelnud.

36-aastane belglanna, kes vahepeal oli enda sõnutsi täiskohaga ema, ütles: «Ma ei tunne, nagu peaksin midagi tõestama. Come back on minu jaoks lihtsalt väljakutse. Mul on sõpru, kes tahavad enne 50-aastaseks saamist New Yorgi maratoni joosta. Aga mina armastan endiselt tennist. Olles mistahes suure slämmi legendide turniiril, kui keegi mind kutsub mängima, siis ma lähen. Võin vabalt olla kutsuja sparringupartner. Armastan tennist mängida.»

«Armastus spordi vastu pole kuskile kadunud. Küsimus on, kas ma olen suuteline taas mängima sellel tasemel, kus ma tahaksin mängida? Mängima sellist tennist, nagu ma mängisin? Olla üks parimatest sellel ühel parimatest spordialadest,» rääkis Clijsters.

«Ma ei pea midagi tõestama, tahan saada uuesti tugevaks. See on minu maraton. Praegu on see hetk, mil ma ütlen, et okei, teeme ära.»

Clijsters plaanib esimesed ametlikud matšid pidada järgmisel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles