Kiilto uus Epoksü-vuugitäidis on tugev, määrdumatu ja kemikaalikindel

OÜ Kiilto Eesti
Copy
Foto: OÜ Kiilto Eesti

Inetute määrdunud või hallitama läinud vuukide puhastamine on tüütu ning aeganõudev töö, millest enamik inimesi parema meelega hoiduks. Hea uudis on see, et nii keraamiliste plaatide vuugitäiteks kui ka paigaldamiseks mõeldud Kiilto Epoksü-vuugitäidis on tugev, määrdumatu ja sisuliselt hooldusvaba.

„Sageli vaevlevad nii suurköögid, restoranid, saunakeskused, autosalongid ja tööstused kui ka avalikud asutused nagu koolid ja haiglad seinale ning põrandale paigaldatud plaadivuugi puhta ja korrektsena hoidmisega. Meil on hea uudis – Kiilto Epoksü-vuugitäidis ei kogu mustust ega määrdu ning lisaks kannatab väga hästi välja erinevaid puhastusaineid ja muud keemiat, samuti tööstuslikku masinpesu,” räägib Kiilto Eesti OÜ tehniline konsultant Marko Kooskora, lisades, et kõvenenud vuugi temperatuurkindlus on –20...+60 kraadi.

Nii sise- ja välistingimustes kasutamiseks loodud vuugitäide annab veekindla ning suurepärase kulumis- ja kemikaalikindlusega vuugi. Sisuliselt hooldusvaba epoksüvaigul põhinevat vuugitäidisist on saadaval kuute värvitooni ning toote eeliseks on ka see, et materjal ei muuda aja jooksul kuivades või kukkupuutel ainetega värvust. Epoksü-vuugitäide sobib kõigi materjalidega, kuid ettevaatlik tasub olla siiski looduskivide osas ning nende kohta enne paigaldamist täpsem päring teha.  

Foto: OÜ Kiilto Eesti

Kooskora sõnul on tegemist professionaalse tootega, mis on mõeldud just suurematele ehitusobjektidele keraamiliste plaatide ja klaasmosiigi  vuukimiseks. „Kuna tegemist on kahekomponentse vuugitäitega, peab selle paigaldamisel olema kogemusi. Kõigepealt kantakse plaatide vahele vuuk, seejärel oodatakse veidi ja pestakse. Vuugipesu võiks hakata tegema umbes 10 m² suuruse ala vuukimise järel. Kauem ei maksa oodata, sest kui plaatide pesemisega hiljaks jääda, kivistub toode.”

Sellisel puhul aitab happeline puhastusvahend Kiilto Epoxy Cleaner, mis on mõeldud epoksü-vuugitäite jääkide ja kelme eemaldamiseks keraamilistelt plaatidelt ning klaasmosaiigilt. Seda toodet ei soovitata siiski kasutada marmori ega muude tundlike kivide korral.

Kuna Kiilto Epoksü-vuugitäidisel on väga hea puhastatavus, tugevus ning kulumis- ja kemikaalikindlus, sobib see hästi kasutamiseks näiteks toiduainetööstuses, toitlustusasutuste köökides või tervisekeskustes, kus vuugid peavad olema vastupidavad ja hästi puhastatavad. Toode sobib 1–10 mm laiustesse seina ja põrandavuukidesse ning seda saab kasutada ka keraamiliste plaatide paigaldamiseks. Kooskora nendib, et võrreldes Epoksü-vuugitäidist hariliku vuugitäidise ja põrandavuugitäidisega, võib toote põhiliste eelistena välja tuua hooldusvabaduse ning mustust hülgava kulumiskindla pinna. 

Loe Kiilto epoksü-vuugitäidisest lähemalt Kiilto kodulehelt: www.kiilto.ee

Copy
Tagasi üles