Tartu ülikooli korvpallimeeskond võtab eurosarja vastu uue välimusega

Lenel Karu
Copy
Kolmapäeval tutvustas uut koosseisu Tartu ülikooli korvpallimeeskond koos särtsakate tantsutüdrukutega.
 
Kolmapäeval tutvustas uut koosseisu Tartu ülikooli korvpallimeeskond koos särtsakate tantsutüdrukutega.  Foto: Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi

Kolmapäeval tutvustas Tartu ülikooli akadeemiline spordiklubi (TÜASK) publikule oma uut visuaali ning värsket, eurosarja mängima pürgivat Tartu ülikooli korvpallimeeskonda. Esimene kvalifikatsiooniringi mäng peetakse 2. oktoobril kell 19 kodusel väljakul, kus tartlased astuvad vastamisi soomlaste Kataja Basketi meeskonnaga.

Esitlusõhtu TÜASKi peaväljakul algas ülikooli korvpallimeeskonna treeninguga, millest said esimest korda osa ka pealtvaatajad. Viskevõistlusel tuli keskjoonelt palli korvi loopida igal mängijal, kõrvale ei jäänud ka treenerid. Tavapäraselt on nii, et viimasena korvi tabanud mängija toob teistele «vastutasuks» näiteks Snickersi. Seejärel ei jäänud ka publik pingile istuma, sest sel oli võimalik korvi tabades eesootavateks mängudeks pileteid võita.

Uut TÜASKi visuaali tulid platsile näitama eri spordialade esindajad ning viimaks kutsuti ette mustvalges Tartu ülikooli korvpallimeeskonna täiskoosseis. Sportlasi tervitasid Tartu ülikooli rektor Toomas Asser, Tartu linnapea Urmas Klaas ja TÜASKi juhatuse esimees Gert Prants.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles