Loe mida paremat leidub Donald J. Trumpi toidulaual

Kuuuurija
, Kuuuurija
Copy
Donald Trump
Donald Trump Foto: JONATHAN ERNST/Reuters/Scanpix

Donald John Trump, New Yorgi ärimees ja Ameerika Ühendriikide 45. president. Tal on ka palju muid asju, kuid jätame selle praegu sinnapaika. Donald Trump võib-olla üks 21. sajandi kõige lõhestavamaid tegelasi - kui mitte kõige lõhestavam - ja teil oleks tänapäeval raske, et leida keegi, kellel poleks tema kohta üsna tugevat arvamust, ühel või teisel viisil. Kui tunnete huvi minna poliitikast kaugemale ja õppida mehe kohta natuke rohkem teada, oleme koostanud ametisoleva presidendi toidulaua TOP 4 toidud.

1.  McDonald’s

Jah, kiirtoit on menüüs. Harjuge, sest seda on meelistoitude seas palju. Tõenäoliselt pole see tohutu šokk, kui avastad, et maailma tuntuim mees Trump on toidumaailma kiirtoiduettevõtete suur fänn. Pärast pressikonverentsi, ärevatel päevadel 2016. aasta alguses, vastas Trump reale küsimustele, milles ta paljastas, et tema lemmik McDonald'si toit on Fish Delight

Loe lisaks: https://www.mashed.com/98969/president-eats/sl/president-trump-loves-mcdonalds?utm_campaign=clip

2. KFC (Kentucky Fried Chicken)

2016. aasta keskpaigas säutsus Trump Twitteris lisades endast foto, mis oli tehtud tema enda eralennukil, kus paistis suur ämber KFC toodanguga.

Loe lisaks: https://www.mashed.com/98969/president-eats/sl/donald-trump-is-a-big-fan-of-kfc?utm_campaign=clip

3. Liha nii valmis kui võimalik ehk Well Done

Ameerika Ühendriikide 45. president naudib oma veiselihatükki läbiküpsenuna. Hoolimata sellest, et kokad peavad „well done“ veiseliha tellijat kulinaarseks katastroofiks, paljastas Trumpi ülemteenija Anthony Senecal, et tema veiseliha tehakse nii hästi, et nad tahaksid "taldrikul tantsida".

Teatud uuringud on ka näidanud, et üleküpsetatud liha tarbimine võib elus kaasa tuua mäluprobleeme ja paigutada teid eesnäärmevähi riskigruppi.

Loe lisaks: https://www.mashed.com/98969/president-eats/sl/the-president-prefers-his-steak-well-done?utm_campaign=clip

4. Tacod

Valimiskampaania ajal otsustas Trump teha nalja Cinco de Mayo üle. , lisades foto endast NYC-s Trump Toweris, süües ise tacosid kausist. Samuti kasutas ta võimalust turundada Trump Toweri restorani ja kuulutada, et ta "armastab hispaanlasi!"

loe lisaks: https://www.mashed.com/98969/president-eats/sl/trump-wants-you-to-know-he-loves-taco-bowls?utm_campaign=clip

Loe täpsemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles