Arnold Schwarzenegger: Donald Trump tahab olla nagu mina

Inna-Katrin Hein
Copy
Arnold Schwarzenegger (vasakul) ja Donald Trump
Arnold Schwarzenegger (vasakul) ja Donald Trump Foto: THOMAS SAMSON / AFP/Scanpix

Austria päritolu kulturist, Hollywoodi staar ja California endine kuberner Arnold Schwarzenegger on olnud juba mitu aastat USA presidendi Donald Trumpi üks ägedamaid vastaseid.

Schwarzenegger on Trumpi seni tümitanud, kuid sel nädalal oli tal varuks midagi sellist, mida saab komplimendiks pidada, teatab msn.com.

Ekskuberner andis intervjuu väljaande The Atlantic peatoimetajale Jeffrey Goldbergile ja ta ei jätnud mainimata ka Trumpi.

Arnold Schwarzenegger septembris 2019
Arnold Schwarzenegger septembris 2019 Foto: NICHOLAS KAMM / AFP/Scanpix

«Arvan, et Trump on minusse armunud. Ta tahab olla nagu mina. Kui ta hommikul üles ärkab, on ta esimene mõte: «Mida paganat, tahan olla Schwarzenegger».

Schwarzenegger lisas, et Trump on alati sellise näoga, et ta ei ole endaga rahul ja tahaks olla teistsugune - seksikam, sportlikum ja saledam.

Arnold Schwarzenegger 1982. aasta filmis «Barbar Conan»
Arnold Schwarzenegger 1982. aasta filmis «Barbar Conan» Foto: WEBER ANITA/SIPA/Scanpix

«Võimalik, et ka tema tahaks olla kulturist ja näha välja nagu barbar Conan,» sõnas Schwarzenegger viitega oma kunagisele tegelaskujule 1982. aasta filmis.

Schwarzeneggeri ja Trumpi vägikaikavedu algas 2017. aasta alguses, kui «Terminaatori» filmide staar astus presidendiks kandideerinud Trumpi asemel üles tõsielusaates «The Celebrity Apprentice» (Kuulsusest mantlipärija). Saade nimetati pärast Trumpi lahkumist ümber «The New Celebrity Apprentice» (Uus kuulsusest mantlipärija).

Pärast Trumpi lahkumist saate vaadatavus langes ning Trump soovitas rahval Arnoldi eest palvetada.

Donald Trump 26. septembril Marylandi Andrewsi õhujõudude baasis kõnelemas
Donald Trump 26. septembril Marylandi Andrewsi õhujõudude baasis kõnelemas Foto: Jonathan Ernst / Reuters/Scanpix

Schwarzenegger lajatas sotsiaalmeedias presidendiks saanud Trumpile: «Soovin sulle parimat ja loodan, et võitled kõikide ameeriklaste eest samasuguse innuga nagu saate reitingute eest».

Nii Trump kui Schwarzenegger on mitmes intervjuus kinnitanud, et vastaste rünnakud neid häiri ja nad suhtuvad neisse huumoriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles