5 asja, mida ei tuleks armastusega segamini ajada

Naine
Copy
Foto: Gui Vergouwen / Pexels

Kas hea seks on seotud vaid armastusega? Ära lase end petta: nende asjade puhul ei pruugi armastus veel sugugi mängus olla.

Juba arvatakse, et sa oled kellessegi armunud, aga sa  ise pole veel sugugi kindel, kas sul üldse on mingeid romantilisi tundeid selle inimese suhtes? Või mõne teise suhte puhul polnud sa kindel, kas see oli tõesti armastus või midagi muud?

Paljud inimesed ajavad need asjad armastusega segi.

1. Südamlik suhe

Selle punkti juures on eriti raske vahet teha. Loomulikult tuntakse nende sõprade suhtes, kellega on tekkinud südamlik suhe, omamoodi armastust. Seksuaalset külgetõmmet siin küll pole. 

Kui sul on vähe sõpru, siis ei pruugi see ka sugugi halb märk olla. See võib tähendada, et sa oled lihtsalt teistest veidi intelligentsem. 

2. Seks

Paljud inimesed kipuvad  seksi armastusega ära vahetama. Ja siin pole küsimus, kas naised või mehed. Lõppeks vallandub ju seksides «kaisuhormoonina» tuntud oksütotsiin, mis toodab kiindumustunnet. Armastus ei käi siiski ilmtingimata sellega kaasas. 

3. Liblikad kõhus

Nähtus «liblikad kõhus» on kindlaim märk, et ollakse armunud. Seejuures ei ole selle taga mitte armastus, vaid sageli üksnes erutus. Nii võib olla, et inimesel on liblikad kõhus ka kingi ostes, lemmiktoitu süües või siis, kui nähakse üle pika aja sugulast.  

4. Ühine rõõm

See, kui koos saab palju nalja, ei tähenda veel, et ollakse samal ajal ka üksteisesse armunud. See tõendab rohkem seda, et ollakse ühel lainepikkusel ja teatakse, kuidas teisega koos meelt lahutada. 

5. Emotsionaalsus

Ka kellelegi kaasatundmine ei tähenda, et romantiline armastus oleks mängus. Kellel on oma sõpradega lähedane ja usalduslik suhe, on mõistagi empaatiline: rõõmustab, kui sõbral läheb hästi ja suudab tunda kaasa, kui teisel ei lähe nii hästi, kirjutab Freundin. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles