Kanadas tagaotsitud teismelised tunnistasid videotes mõrvad üles

Copy
Kanadas kolme inimese tapmises kahtlustatud Kam McLeod ja Bryer Schmegelsky.
Kanadas kolme inimese tapmises kahtlustatud Kam McLeod ja Bryer Schmegelsky. Foto: Reuters / Scanpix

Kanadas sel suvel tagaotsitud ja lõpuks surnuna leitud teismelised Kam McLeod ja Bryer Schmegelsky tunnistasid enda filmitud videotes mõrvad üles, teatasid eile võimuesindajad.

Uurimise käigus ei tuvastatud mõrvadel mingit kindlat motiivi.

«Mõrvad paistavad olema juhuslikud ja ilma selge või teadaoleva motiivita. Videotes võtsid kahtlusalused vastutuse kõigi kolme mõrva eest ega väljendanud mingid kahetsust sooritatud tegude eest,» märkis politsei asejuht Kevin Hackett.

Hackett kinnitas ühtlasi, et teisi kahtlusaluseid mõrvadega seoses pole ega kedagi enam ei otsita.

Juuli keskel leiti ühe maantee äärest mahalastuna 23-aastane austraallane Lucas Fowler ja 24-aastane ameeriklanna Chynna Deese. Mõned päevad hiljem leiti ka 64-aastase Leonard Dycki surnukeha.

Algselt kuulutati kadunuks ka mõrvarid, kui nende ärapõlenud auto Briti Columbiast leiti. Dycki surnukeha leidmise järel aga kuulutati Vancouverist pärit teismelised ametlikult kahtlusalusteks.

Kõik ohvrid leiti Briti Columbia provintsist, kuid kahtlusalused pääsesid sealt plehku ning võimud jälitasid neid läbi kolme provintsi.

Politsei leidis 19-aastase McLeodi ja 18-aastase Schmegelsky surnukehad Gillami küla kandist Nelsoni jõe lähedalt augusti alguses. Surnukehad olid vähem kui kilomeetri kaugusel kohast jõe kaldal, kust varem leiti kahtlusalustega seostatud esemeid ja üks alumiiniumist paat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles