United saab Juventuselt MM-finalisti kõigest 10 miljoniga?

Toimetas Ville Arike
Copy
Mario Mandžukic.
Mario Mandžukic. Foto: DI MARCO / EPA

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonnal on ründeliinis probleeme ning jaanuarikuises üleminekuaknas on tiimi üks võimalik sihtmärk 33-aastane horvaat Mario Mandžukic. Too võib ka odavalt saadaval olla.

Portaali goal.com teatel on Torino Juventus valmis müüma Mandžukicit vaid 10 miljoni euro eest. Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjär tõdes, et pärast Romelu Lukaku ja Alexis Sanchezi lahkumist vajatakse ründajat.

Seejuures jõuti juba läinud suvel Mandžukici värbamisele lähedale, kuid seekord ei suutnud klubid kokkuleppele jõuda. Veel üks konks seisneb selles, et kogenud Horvaatia koondislane ei taha loobuda oma 4,5 miljoni naela suurusest aastapalgast.

Unitedi probleeme süvendab asjaolu, et põhiründajad Marcus Rashford ja  Anthony Martial on vigastatud. Täna õhtul peetavas kohtumises Londoni Arsenaliga asub rünnakuid vedama 17-aastane Mason Greenwood. See noormees küll skooris hiljuti Euroopa liigas Astana ja Inglismaa karikasarjas Rochdale'i vastu, ent Solskjär vajab lisakäiku.

United on sel hooajal löönud koduliigas kuue mänguga ainult kaheksa väravat ning neistki pooled avavoorus Chelsea vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles