Riigikontrolör vangerdab ametikohtadega

Loora-Elisabet Lomp
Copy
riigikontrolör Janar Holm.
riigikontrolör Janar Holm. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Järgmise nädala esmaspäevast, 7. oktoobrist alustab riigikontrolli senine kommunikatsioonijuht Toomas Mattson uut tööd riigikontrolöri nõunikuna. 

Toomas Mattson.
Toomas Mattson. Foto: PP

Riigikontrolöri nõunikuna oli varem, kuni selle aasta jaanuarini ametis Märt Loite, kes siirdus juhtima analüüsiosakonda.

Mattsoni senise töö, riigikontrolli kommunikatsiooni juhtimise, võtab üle endine Tallinna linnapea meedianõunik Priit Simson. 

Priit Simson ütles Postimehele, et kaht ja poolt aastat Tallinna linna teenistuses töötamist jääb ta meenutama sooja tundega. «Selle aja jooksul oli Tallinnas terve rida suuri ettevõtmisi. Minu koostöö mõlema linnapea, nii Taavi Aasa kui Mihhail Kõlvartiga oli hea ja usalduslik,» rääkis Simson. 

Mattson on varem aastaid töötanud Postimehe tegevtoimetajana, riigikontrollis on ta kommunikatsiooni vedanud 2004. aastast. Nõunikuna kavatseb Mattson aidata riigikontrolör Janar Holmil kujundada seisukohti aktuaalsetes teemades ning kiiresti muutuvates riiklikes ja ühiskondlikes oludes.

Priit Simson
Priit Simson Foto: Erakogu

Priit Simson on lõpetanud Tartu Ülikooli riigiteaduste bakalaureuseõppe, on töötanud välisminister Toomas Hendrik Ilvese nõunikuna, olnud Eesti Päevalehe arvamustoimetaja, koordineerinud haridusministri meediasuhtlust ning viimastel aastatel töötanud Tallinna linnapea meedianõunikuna. Ta on ka reservohvitser (leitnant) ning jooksuentusiast – ta on aastaid korraldanud Elva jooksusarja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles