T1s tegutsenud restoran lõpetas pankrotiga

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
T1 Mall of Tallinna juhi Allan Remmelkoore sõnul pole toidukohtade sulgemises pole midagi traagilist, kuna konkurents on tihe.
T1 Mall of Tallinna juhi Allan Remmelkoore sõnul pole toidukohtade sulgemises pole midagi traagilist, kuna konkurents on tihe. Foto: Madis Sinivee/Postimees/Scanpix

Kaubanduskeskusest T1 Mall of Tallinn õnne otsinud restoran Väike Gruusia pani uksed kinni ja taotleb kohtus enda pankrotti.

Gruusia köögil põhinevaid roogasid pakkunud Väike Gruusia oli T1s selle avamisest peale. Ehkki söögikoha asukoht oli igati hea, kohe toidupoe Selveri kõrval esimesel korrusel, tuli neil paraku paar nädalat tagasi pillid kotti panna.

«Põhjus on see, et külastajaid ei ole ju. Nõrk on selles suhtes,» ütles ettevõtte juht ja omanik Toivo Tahula. Rohkem ei soovinud ta eile esitatud pankrotiavaldust kommenteerida.

Varem kuulusid Väike Gruusia OÜ alla ka restoranid Balti jaamas ja Pärnamäe keskuses, kuid nüüdseks on need teise juriidilise keha alla viidud ja tegutsevad Meie Gruusia kaubamärgi all. Pankrotitaotlus nende tegevust ei mõjuta, ütles Tahula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles