Hazard: olen ise nõrk olnud, aga tahan end Realis maailma parimana tõestada

Postimees Sport
Copy
Eden Hazard Madridi Reali särgis.
Eden Hazard Madridi Reali särgis. Foto: AFP7 / ZUMAPRESS.com

Belgia jalgpallistaar Eden Hazard lausus, et ta ei ole ennast siiani Madridi Realis «Galactico» ehk tõelise staarmängijana tõestanud.

28-aastane Hazard liitus hooaja eel Madridi Realiga, kuid pärast vigastusest taastumist ei ole ta veel oma õiget vormi leidnud. Kolme liigamängu jooksul pole ta löönud ühtegi väravat ega andnud ühtegi väravasöötu.

«Ma ei ole veel «Galactico». Ma pean suutma tõestada, et suudan olla üks neist. Teame kõik ajalooliselt Madridi klubis särginumbrit seitse kandnud mängijaid. Tahan tõestada, et suudan olla maailma parim,» rääkis Hazard BBC-le.

«Tahan anda endast selle meeskonna eest mängides alati parima. Ma isegi ei mõtle, et annan mängudest endast kõik, üritan seda teha ka treeningutel. Tean, et suudan alati paremini, olen enda suhtes päris kriitiline,» rääkis Hazard.

«Meeskonnana on meil olukord hea, oleme liigat juhtimas. Samas olen ise pärast vigastusest taastumist veidi nõrk olnud. Pean nüüd lihtsalt väravaid lööma hakkama, siis on kõik suurepärane,» kinnitas Hazard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles