Kuidas saavad üürnikud leida endale kiirelt, mugavalt ja tasuta uue üüripinna?

Bidrent OÜ
Copy
Foto: Bidrento

Üürnikud kulutavad eluasemele sageli suurema osa oma sissetulekust ja just seepärast on õige üürikorteri leidmine väga oluline. Kui vaadata üürituru hetkeseisu, siis üürnikke, kes pole veel valmis isiklikku kinnisvarasse investeerima, on võrdlemisi palju. Kõik need inimesed on sellise üürikodu otsingul, mis õigustaks oma hinda ning vastaks teatud ootustele. Eelpoolmainitu ei ole enamikel juhtudel aga lihtne. Just seepärast ongi loodud uudne üürikinnisvaraplatvorm Bidrento, mille peamine eesmärk on lihtsustada nii üürniku kui ka üürileandja elu, olles kahe osapoole ühendaja rollis. Tegemist on otse omanikele suunatud platvormiga. Siinkohal ongi õige aeg ja koht rääkida, kuidas muudab Bidrento platvorm uue elukoha otsingul oleva üürniku elu tunduvalt lihtsamaks ja tõhusamaks. 

Uus funktsioon: Üürisoovi lisamine Bidrento platvormile

Uudsel ja igati kasutajasõbralikul Bidrento üürikinnisvaraplatvormil lisandus hiljaaegu uus funktsioon, mis lihtsustab üürnike elu oluliselt. Nimelt on üüripinnast huvitujal võimalus lisada Bidrento keskkonda oma üürisoov. Üürnikul on võimalik märkida soovitud hinnavahemik, elukoha tüüp, asukoht, üüripinna suurus, tubade arv, elanike arv, koduloomade olemasolu, soovitud sisse kolimise kuupäev, nagu ka allpool olevalt pildilt näha.

Foto: Bidrento

Kõige selle najal pakub Bidrento platvorm automaatselt üürnikule üüripinda, mis vastab tema poolt sisestatud kriteeriumitele. Funktsiooni kasutamine hoiab kokku aega ja teeb üüriprotsessi tunduvalt mugavamaks, sest tänu sellele kaob ära vajadus jälgida päevast päeva uute üürikorterite turule tulemist. Vastupidiselt, Bidrento süsteem teeb seda inimeste eest andes märku kui rendile tuleb uus sobilik üürikorter. Peale selle on olemas ka funktsioon, kus süsteem pakub üürileandjatele pärast kuulutuse lisamist sobilikke üürnikke. Nende kahe funktsiooni koostööl leiavad mõlemad osapooled endale õige inimese, kellega üürileping sõlmida.

Oma kogemust jagab ka Leane, kes leidis tänu Bidrento platvormile endale sobiliku üürikorteri: “Lihtne on see, et sain lisada üsna kiiresti oma üürisoovi, mille kaudu hakkas süsteem soovitama erinevaid üürikortereid, mis olid minule sobilikus hinnavahemikus ja mis lubasid lemmiklooma uude koju kaasa võtta. Leidsin uue üürikorteri endale nädalaga ja mis oli eriti hea, ma ei pidanud oma tööaega kulutama selle peale, et paaniliselt jälgida erinevaid Facebookis olevaid üürikorterite gruppe, mida ma varasemalt olin ju teinud. Kõik see oli varasemalt minu jaoks väga ajakulukas ning närvesööv tegevus. Mis mulle eriti meeldis aga Bidrento puhul, oli see, et sain koheselt teada anda, et mul on ka koduloom, kes tingimata tuleb uude koju kaasa ning meeldis ka see, et sain täpsemalt kirjutada lahti, miks mina olen hea rentnik. See kõik andis mulle võimaluse olla mina ise ja näidata üürileandjale, et isegi koduloomaga üürnik võib olla teinekord parem ja usaldusväärsem üürnik kui ilma koduloomata inimene. Nädal pärast üürisoovi ülespanemist oli mul päris mitu head valikut laual, mille vahel sain ise lõpliku otsuse teha ning seejärel võtsingi üürileandjaga läbi Bidrento keskkonna ühendust ning üsna pea allkirjastasime üürilepingu, kusjuures üürileandja kasutas lepingut, mis oli süsteemi poolt valmis tehtud. Kui peaksin oma kogemust paari sõnaga kirjeldama, siis ütleksin järgmist: “Tegemist on  väga hästi toimiva platvormiga, mis teeb üüriprotsessi tunduvalt kiiremaks ja mugavamaks kui see varasemalt minu kogemuse põhjal on olnud!”

Foto: Bidrento

Foto: Bidrento

Mis on 3 peamist põhjust, miks üürnikul tasub lisada oma üürisoov Bidrento platvormile?

Esiteks, üürisoovi lisamine on standardiseeritud, mis tähendab seda, et süsteem annab üürnikule ette vormi, mida on lihtne täita ning mis ei nõua palju aega. Tuleb lihtsalt kindlaks määrata sobiv hinnavahemik, korteri pindala ja muu ning saabki teada anda oma üürisoovist. Seda saavad üürileandjad omakorda vaadata ning selle najal saavad nad edastada endapoolse üürikorteri pakkumise, sest Bidrento süsteem hakkab vahetult pärast üürileandja poolt sisestatud kuulutust pakkuma talle ka potentsiaalseid üürnikke. Niisama lihtsalt ongi võimalik mõlemal osapoolel leida õige inimene üürilepingu sõlmimiseks.

Teiseks, Bidrento platvorm hakkab üürnikule pärast üürisoovi lisamist pakkuma olemasolevaid üürikuulutusi, mis vastavad üürniku poolt kindlaks määratud  kriteeriumitele. Tänu sellele hoiab üürnik kokku oma väärtuslikku aega, ilma et peaks pingsalt jälgima üürikorterite turule tulemist.

Kolmandaks, kui lisada oma üürisoov Bidrento platvormile, on seda mugav ja lihtne jagada ka Facebookis, ilma et peaks oma üürisoovist kirjutama eraldi veel sotsiaalmeedias.

Foto: Bidrento

It's a match! 

Bidrento uue funktsiooni võrdluseks võib tuua väga populaarse kohtinguäpi Tinderi, mis ühendab samamoodi kaks osapoolt teatud kriteeriumite alusel ja annab võimaluse leida endale sobiv kaaslane. Bidrento puhul toimib asi väga sarnaselt, pärast üürisoovi kuulutuse lisamist hakkab süsteem automaatselt pakkuma üürikortereid, mis võiksid üürnikule huvi pakkuda ning niisama lihtsalt ongi mõlemal osapoolel võimalus leida hea partner üürikorteri tehinguks.

Oksjonikuulutuse funktsioon 

Kindlasti ei saa mainimata jätta ka seda, et Bidrento platvormil on üürnikul võimalus teha endapoolne hinnapakkumine üürikorterile, mis talle väga meeldib. Kõrgem hinnapakkumine, mis ei pea tingimata olema tohutu, võib saada üürileandja jaoks just otsustavaks faktoriks uue üürniku valimisel. Siinkohal on õige aeg tuua päriselu näide Martenist, kes leidis endale möödunud nädalal uue üürikorteri Bidrento platvormi abil. Marten: “Minu kogemus on igati positiivne, olin päris pikalt üürikorteri otsingul, kuniks otsustasin kasutada esmakordselt Bidrento abi. Leidsin üsna kiiresti endale huvipakkuva korteri. Vaatamata sellele, et antud objektile oli juba päris mitu huvilist tekkinud, otsustasin investeerida 5 minutit aega sellesse, et kirjutada enda kohta tutvustus, mille järgi saaks siis üürileandja aimduse kellega on minu näol tegemist. Samuti pakkusin 20€ kõrgemat hinda algselt määratud üürihinnast ja 2 päeva pärast oligi korter minu. Kuna olen elanud viimased 8 aastat erinevates üürikorterites ja tean väga hästi, kuivõrd peavalu tekitav on üürikorteri leidmine, siis oli see kogemus minu jaoks uskumatult hea! Loodetavasti ei pea ma lähiaastatel uut üüripinda otsima, aga kui mingil põhjusel ka peaksin, siis kasutaksin 100% Bidrentot!”

Kui ka Sina oled parasjagu uue üüripinna otsingul ja soovid leida võimalikult mugavalt ning kiirelt endale sobiv üüripind, siis lisa oma üürisoov juba täna Bidrento platvormil: www.bidrento.ee

Suurepärane uudis üürnikele- üürisoovi lisamine Bidrento platvormile on täiesti tasuta!

Foto: Bidrento
Copy
Tagasi üles