Rokisaurused möllavad oktoobris kinos

Kultuuritoimetus
Copy
Roger Watersi kontsertfilm «Us + Them»
Roger Watersi kontsertfilm «Us + Them» Foto: Kaader filmist

Oktoobri algus toob Forum Cinemas kinodesse rokimaailma legendide kontsertfilmid, mis toovad suurele kinolinale parima kvaliteediga maailma tuntuimad rokipalad ning tükikesed suurtegijate elust lavalaudade taga.

Juba sellel kolmapäeval, 2. oktoobril linastub kõikides Forum Cinemas kinodes Pink Floydi kaasasutaja   Roger Watersi kontsertfilm «Us + Them» ning järgmisel kolmapäeval, 9. oktoobril on fännide ees «Metallica & San Francisco Symphony: S&M2». Septembris sai melomaanide rõõmuks näha ka ansambli Rush kontsertfilmi.

«Rokkmuusika ise ja kogu sellega kaasas käiv lavašõu on mõeldud ikka suurelt nautimiseks ja seepärast on meil eriti hea meel, et saame sellised legendaarsed tegelased tuua kõikide fännide ette lühikese ajavahega ning võimalikult kvaliteetselt,» märkis Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod.

Kolmapäeval, 2. oktoobril linastub kõikides Forum Cinemas kinodes Pink Floydi kaasasutaja ja loomingulise jõu Roger Watersi kontsertfilm «Us + Them», mis on Watersi 2017-2018. aasta kontserttuuri jooksul Amsterdamis üles võetud visuaalselt võimas teos, mis pakub Pink Floydi kõige kuulsamaid palasid legendaarsetelt albumitelt «The Dark Side of The Moon»,  «The Wall», «Animal», «Wish You Were Here» ja ka Watersi kõige viimaselt albumilt «Is This The Life We Really Want?».

«Vinge punkti meie rokkivale sügisele paneb ei keegi muu kui Metallica, sest 9. oktoobril saavad kõikide Forum Cinemas kinode külalised näha ülivõimast kontsertfilmi «Metallica & San Francisco Symphony: S&M2», mis on vändatud bändi 20. juubeli tähistamiseks korraldatud kontsertide sarjast «S&M Concerts»,» lausus Novod. Kuulda saab sümfooniaversioone nii Metallica klassikasse kuuluvatest hittidest 1999. aastal välja antud albumilt «S&M» kui ka uutest lugudest.

Roger Waters: https://www.forumcinemas.ee/event/302228

Metallica: https://www.forumcinemas.ee/event/302254

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles