Galerii: varjupaigas algas musta kassi kuu

Copy

Kuuendat aastat pühendab Pärnu varjupaik oktoobri mustadele kassidele, sel puhul saab musta või mustvalge nurrumootori koju viia tavapärase loovutustasu asemel eurose annetuse eest. Valida on nelja musta ja 13 mustvalge hiirekuninga vahel.

“Miks mustad kassid varjupaikadesse teistest kauemaks kipuvad jääma?  Kas tegu on ikka nõiakassiga?” leiab Varjupaikade MTÜ kodulehelt mitu küsimust viitega moeteadlikele, kelle silmis väike must (kleit, toim) on klassika ja alati moes.

Kampaania korraldajad loodavad, et telekanalite nõiasaadete populaarsus innustab kassiotsijaid enda kõrvale just veidike salapäraseid sõpru kodustama. Üksjagu maagilise tunde tekitab, kui läikivsiidisest mustast näost vaatab vastu kaks säravat smaragdrohelist või merevaigukarva kalliskivi. 

Oktoobrikampaanias osalevad ka mustvalge kasukaga nurrumootorid. Kodu ootavate musta ja mustvalge kasukaga kiisudega saab tutvuda nii varjupaiga kodulehel kui kohapeal. Varjupaik.ee lehel tuleb rippmenüüst valida “Pärnu varjupaik”, kus loomi saab sortida nii liigi, soo, värvi, vanuse kui suuruse järgi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles