Seda kummalist nõuannet järgides vabanes mees 29 liigsest kilost

, Creative.gs
Copy
„Dieedi seitsmendal päeval olin kaalule astudes šokeeritud – olin alla võtnud 8 kilo. Nüüd olen kokku vabanenud juba 29 liigsest kilost. Lõpuks ometi ei ole enam piinlik peeglisse vaadata, sest enam ei ole mul suurt kõhtu, mis välimust rikub,“ räägib ettevõtja Mikk (43).
„Dieedi seitsmendal päeval olin kaalule astudes šokeeritud – olin alla võtnud 8 kilo. Nüüd olen kokku vabanenud juba 29 liigsest kilost. Lõpuks ometi ei ole enam piinlik peeglisse vaadata, sest enam ei ole mul suurt kõhtu, mis välimust rikub,“ räägib ettevõtja Mikk (43). Foto: Creative.gs

Loe intervjuud Mikuga, et saada teada, kust leida tasuta võimalusi salenemiseks ja kust saada toitumisspetsialisti konsultatsiooni.

Milline oli sinu varasem salenemiskogemus?

– Kõigepealt proovisin vähem süüa. Loobusin ka saiast ja rasvastest toitudest. Kogu ülekaalust vabaneda aga lõpuks ei õnnestunudki. Kui tahad tõesti saleneda, siis ei ole võimalik lihtsalt niisama oma peaga välja mõelda, mida süüa ja mida mitte.

Milline oli sinu motivatsioon salenemiseks just nüüd?

– Minu tervis hakkas logisema. Mõtlema ülekaalule ja sellele, kuidas see mõjub tervisele, ärgitas arst. Sain aru, et pean otsima sobiva salenemismeetodi, mis tõepoolest aitaks ülekaalust võitu saada.

Kuidas sa said teada Stockholmi dieedist?

– Esimese huvi tekitas minus arst. Siis kolasin ma veel internetis ringi. Sealt lugesin tagasisidet ja sain innustust paljudelt salenejatelt. Otsustasin proovida, sest halvem ei saanud see ju olla.

Kiirusta ja loo oma isiklik salenemiskava nüüd internetis – mine aadressile StockholmDiet.com!

Foto: Creative.gs

– Kuidas sul õnnestus dieedi jälgimine?

– Alustasin dieeti kohe pärast toitumiskava kättesaamist. Sõin tervislikult, aga üllataval kombel oli olemas ka see nii vajalik täiskõhutunne. Ma poleks kunagi arvanud, et ma suudan oma halbu söömisharjumisi nii kergesti muuta. Tervislikult süües maitseb toit 100 korda paremini! Kui ma tahtsin oma menüüsse midagi lisada, võtsin ühendust oma Stockholmi toitumisspetsialistiga. See võimalus on väga kasulik! Vähehaaval muutusid riided laiemaks ja enesetunne aina paremaks. Seitsmendal päeval olin kaalule astudes šokeeritud – olin alla võtnud 8 kilo. Nüüd, kus ma olen kokku vabanenud 29 kilost, ei ole lõpuks ometi enam piinlik peeglisse vaadata.Vastupidi, teen seda rõõmuga, sest enam ei ole mul suurt kõhtu, mis välimust rikub.

Kas sa soovitaksid ka teistel inimestel proovida Stockholmi dieeti?

– Nüüd kasutavad Stockholmi dieeti paljud sõbrad ja kolleegid. Olen neid oma eeskujuga innustanud. Seepärast ärge otsige vabandusi, vaid võtke lihtsalt kätte ja liituge Stockholmi dieediga juba täna!

Vajuta siia StockholmDiet.com ning võta kaalus tervislikult!

Copy
Tagasi üles