Linnamaraton toob nädalavahetusel ohtralt liikluspiiranguid

Tartu Postimees
Copy
2018. aasta Tartu linnamaraton.
2018. aasta Tartu linnamaraton. Foto: Kristjan Teedema

Reede ja laupäev toovad Tartu tänavatele ning Luunja valla teedele maratonijooksjad. Seetõttu suletakse ka mitu tänavat.

Laupäevane 8. Tartu linnamaraton algab kell 9.30 Vabaduse puiesteel, toob jooksjad linna tänavatele ning jõuab ka Luunja valda.

Reedel kell 21 starditakse kolmandat korda Tartu linnamaratonile eelnevale ööjooksule. Selle distants on neli kilomeetrit ja ja rada on eelmiste aastatega võrreldes uus. See kulgeb peale kesklinna ka Emajõe kallastel ja Supilinnas ning toob kaasa liikluspiiranguid.

Kõik Tartu linnamaratoni jooksuraja alla jäävad teed on laupäeval suletud nii liikluseks kui ka parkimiseks. 

Ürituse korraldajad soovitavad inimestel oma sõite planeerides vältida võistlusrajal liikumist ning teavitada sellest ka sõpru ja tuttavaid. Sõiduvajaduse korral tuleks korraldajate sõnul leida selline parkimiskoht ja marsruut, kust on 5. oktoobril võimalik liikuma pääseda. Kui selguvad vältimatud sõiduvajadused jooksurajal liikluseks suletud aegadel, paluvad korraldajad enne konsulteerida telefoni teel võistlusraja julgestuse juhiga telefonil 501 6506 või pöörduda lähima liikluskorraldaja poole.

Rajaskeemid ning liikluspiirangud täpsustatud piltidel.

Ööjooks algab reedel kell 20 Genka ja Paul Oja kontserdiga Raekoja platsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles