Vanemuise Queeni-laulude lavastuse täht Tony Vincent laulab Soome lahel laevadel

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Laulab Tony Vincent.
Laulab Tony Vincent. Foto: Tony Vincenti erakogu

Vanemuises tuli kümme aastat tagasi kevadel vaatajate ette kontsertlavastus «Queen – The Doors of Time», mis põhines ansambli Queen loomingul ja mille peaesineja oli Ameerika lavatäht Tony Vincent. Oktoobris saab teda taas maakera siinse poole peal kuulata, kuid mitte Tartus, vaid laevadel Soome lahel.

Tony Vincent esineb Tallinki teatel muu hulgas 4. oktoobril Stockholmist Tallinna ja 11. oktoobril Tallinnast Stockholmi sõitval Baltic Queenil ning 10. oktoobril Helsingist Tallinna sõitval Silja Europal.

Tony Vincent on laulja ja näitleja, kes mänginud peaosi Broadway ja West Endi sellistes muusikalides nagu «We Will Rock You», «Jesus Christ Superstar» ja «Rent». Aastal 2002 esitas ta koos ansambliga Queen kuninganna Elizabeth II 50. valitsemisaastat tähistaval kontserdil loo «Bohemian Rhapsody».

Vanemuise lavastus «Queen – The Doors of Time» tuli vaatajate ette maikuus 2009. Jaanuaris ja veebruaris 2007 viis Vanemuine Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis lavale muusikalikontserdi «Memory», mille peaesineja oli samuti Tony Vincent.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles