Fotod: «Meie kodu 2018» konkursil võidutsenud maja ootab uut pererahvast (3)

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: City24

Konkursi «Meie kodu 2018» kauneima moodsa kodu kategooria peaauhinna võitnud pesapaik on uue majarahva ootel.

Rae vallas müügile pandud kodul silm lausa puhkab. Imelises kodus on köök, elutuba, saun, pesuruum, WC, vannituba, tehnoruum-panipaik ja neli magamistuba. 

Foto: City24

Tegemist on eriprojekti alusel valminud majaga, milletaolist mujalt Eestist ei leia. 2018. aastal valminud maja on iga viimse kui detailini läbi mõeldud ja ei jäta külmaks ühtegi maitseka arhitektuuri ja sisekujunduse austajat. Boonusena müüakse maja koos kogu selles oleva sisustuse ja mööblitükkidega.

Foto: City24

Imetabase kodu, üldpinnaga 192,9-ruutmeetrit, suureks eeliseks on avarus ja valgusküllasus. Hoonele on väljastatud B-energiamärgis, muutes maja igakuised kommunaalkulud üsnagi väikeseks. Lisaks on majas ka 90-protsendilise soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. 

Foto: City24

Elamises leidub rohkelt eritellimusmööblit ja seda nii Eestist kui kaugemalt. Kõik sisustusdetailid on samuti hoolikalt valitud, juhuse hooleks ei ole siin midagi jäetud. 

Kui arvad, et oled leidnud sobiva kodu endale ja oma perele, uuri põneva pakkumise kohta kinnisvaraportaalist City24 veidi lisaks. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles