PM Walesis. M-Sporti tiimipealik: Rally Estonia ei olnud Evansi vigastuse põhjustajaks

Karl Mihkel Eller, Llandudno
Copy
Richard Millener
Richard Millener Foto: @World/M-Sport

Juulikuus Rally Estonial seljavigastuse saanud Elfyn Evans on pärast kolme kuud taas MM-ralli stardirivis. M-Spordi tiimipealik Richard Millener toonitab, et kuigi vigastusest taastumine nõudis palju aega, siis Rally Estoniat õnnetuses kindlasti ei süüdistata.

«Neile, kes seadsid Rally Estonia kahtluse alla ütlesin kohe, et Elfyni vigastus ei olnud seotud selle võistlusega. Rally Estonia ei olnud Evansi vigastuse põhjustajaks. Me ei näe seda üldse nii. Selline õnnetus oleks võinud juhtuda ükskõik, millisel rallil või hüppel – kasvõi Soome ralli testil. See on kahjuks osa rallist,» ütles Millener Walesi ralli eel Postimehele.

Neljapäevasel testikatsel näitas Evans aga korraliku minekut ja ei tekkinud muljet, nagu oleks waleslane kolm MM-rallit vahele jätnud. Millener siiski toonitas, et viimase kolme kuu jooksul on Evans ralliautoga päris vähe kilomeetreid kogunud.

«Ta on väga vähe sõita saanud. Et taas ralliauto tunnetusest saada sõitis ta 40-50 km R5-autoga. Seejärel tuli pikk 295 km testipäev WRC-autoga. Esimene pool päevast kulus kiiruse leidmisele ja pärastlõunal oli ta juba enesekindlam. Kolm kuud võistluskarussellist eemalolekut on kindlasti jätnud oma jälje, aga usun temasse,» oli Millener kodurallit alustava hoolealuse suhtes optimistlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles