Tordimeistrite liidu magusakunstnikud üle Eesti küpsetavad järgmiseks laupäevaks mitukümmend torti, et Lions-klubide heateopäeva talgutel osalejad paneksid nendega üritusele pidulik-magusa punkti. Küllap nii mõnigi neist järgib ka minimõõtu portsjon- ja siledaks lihvitud korrustordi moodi, oletab Tordikooli kondiiter Marika Sinkkonen.
Tellijale
Tordimoele meeldib mini
Pastelsed makroonikuhilad, mustikakarva sefiiriampsud, tillukesed šokolaadiekleerid, kihilised minikoogid, siledaks võõbatud korrustordid, söödavad roosiõied – selline vaatepilt avaneb maiasmokkade hulgas popi Tordikooli eestvedaja, koolitaja ja kondiitri Marika Sinkkoneni väikeses kondiitritoas.
Parasjagu lõpetab ta seal tordipritsiga ekleeride kreemitamise, et saata need pildistamisele – nende valmistamisõpetus läheb raamatusse, mis pühendub tema erilistele lemmikutele, prantsuspärastele makroonidele ja ekleeridele. Pärast tordimeistrite-väikeettevõtjate hulgas menukat «Torditeadust» saab see olema juba kondiitri teine kokaraamat.