PM Walesis. Mis oli Petter Solbergi karjääri kõige südant liigutavam hetk?

Karl Mihkel Eller, Llandudno
Copy

Walesi ralli pressikonverentsil küsis ralliajakirjanik Becs Williams karjääri lõpetava Petter Solbergi käest, mis oli norralasele nende aastate jooksul kõige enam meelde jäänud hetk rallirajal või selle kõrval. Hr Hollywoodi hüüdnime kandva Solbergi vastus oli meeldejääv.

«Ma arvan, et selleks hetkeks oli Oliveri sündimine,» tõi 44-aastane Petter Solberg välja oma poja sünni, kellega ta rallirajal konkureerib esimest ja viimast korda sel nädalal Walesi MM-rallil.

«Olin siis just lennukis teel koju Uus-Meremaalt. Ta sündis kolm kuud enne planeeritud aega ja me tähistasime tema sündi lennukis. Tema onu oli lennukis pikali maas ja me tähistasime koos. See oli meeldejääv, aga samas olin närviline ja hullumas, et teada saada, kuidas sünnitus kulgeb, sest ta sündis ju kolm kuud enneaegselt. Ilmselt on just see lugu jätnud minusse kõige suurema jälje.»

«Kui minult oleks sama küsimus küsitud mõni aasta tagasi oleks vastus olnud ilmselt seotud ainult ralliga. Olen muutunud ja perekond on kindlasti minu jaoks kõige olulisem,» ütles Petter Solberg rallieelsel pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles