TTJA alustas menetlust Peterburilt kingiks saadud mänguväljaku suhtes (9)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Lasnamäel avatakse Peterburi linna poolt Tallinnale kingitud mänguväljak, 27.09.2019
Lasnamäel avatakse Peterburi linna poolt Tallinnale kingitud mänguväljak, 27.09.2019 Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Postimehe andmeil alustas Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) menetlust Peterburi linnalt äsja Tallinnale kingiks rajatud laste mänguväljaku suhtes.

«Oleme alustanud menetlust ning seejuures viinud läbi ka paikvaatluse. Tuvastasime mittevastavusi ning järgmiseks pöördume omaniku poole, et küsida selgitusi,» kinnitas TTJA pressiesindaja Anne-Mai Helemäe.

TTJA alustas menetlust sel nädalal ametile laekunud pöördumise põhjal. On selgunud, et mänguväljaku seadmetel esineb mittevastavusi mänguväljaku seadmete standardile.

Jutt käib möödunud nädalal Pae pargis pidulikult avatud laste mänguväljakust. Avamistseremooniast võtsid teiste seas osa Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart ja Peterburi asekuberner Vladimir Knjaginin.

Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Peterburi linn kinkis mänguväljaku Tallinnale seoses 800 aasta möödumisega Tallinna ametlikust esmamainimisest.

«Oleme tänulikud meie naabritele Peterburist, et nad otsustasid tähistada 800 aasta möödumist Tallinna ametlikust esmamainimisest just sellise kingitusega. Olen kindel, et selline laste mänguväljak rõõmustab kõike tallinlasi ning on parim meene Neevalinnast,» ütles linnapea väljaku avamisel.

Pöördusime kommentaari saamiseks ka Raepressi poole, aga seda ei laekunud.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles