Video: vaata CSKA peatreeneri Itoudise võidujärgset motivatsioonikõnet

Toimetas Ville Arike
Copy
Moskva CSKA peatreener Dimitrios Itoudis.
Moskva CSKA peatreener Dimitrios Itoudis. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Euroliiga eilsetes viimastes mängudes alistas tiitlikaitsja Moskva CSKA võõrsil Valencia 96:71 ning pärast pikka pausi sarja naasnud Villeurbanne'i Asvel Pireuse Olympiacose 82:63.

CSKA oli VTB Ühisliigas kaotanud hooaja avamängu Krasnojarski Jenisseile ning maadles raskustega ka kohtumises Permi Parmaga, kuid Euroliiga avamatšiks oldi kui ümbersündinud. Initsiatiiv haarati algusest peale ning kui kolmanda veerandi järel juhiti juba 76:54, oli mängu saatus otsustatud. Seejuures oli tegemist CSKA kõigi aegade esimese Valencias saadud võiduga Euroliigas, kaks eelmist kohtumist oli kaotatud.

Võitjate edukamad olid Darrun Hilliard 22 ning mängust sajaprotsendiliselt tabanud (7/7, kuid vv 9/5!) Mike James 20 punktiga. Kaotajaile tõi Mike Tobey 14 silma. Vaata CSKA peatreeneri Dimitris Itoudise võidujärgset motivatsioonikõnet riietusruumis!

Prantsusmaa jõudis pärast mitmeaastast pausi taas Euroliiga kaardile ning Asvel valmistas kohe kena üllatuse, saades kindlalt 82:63 (Taylor, Lighty 16 - Printezis 15) jagu aastaid tippude sekka kuulunud Olympiacosest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles