Endised cramolased tegid VTB Ühisliigas ülivõimsa esituse

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Ekskalevlane Arnett Moultrie hiilgas Permi Parma ridades Nižni Novgorodi vastu 36 punktiga
Ekskalevlane Arnett Moultrie hiilgas Permi Parma ridades Nižni Novgorodi vastu 36 punktiga Foto: vtb-league.com

Täna peeti korvpalli VTB Ühisliigas kaks mängu. Omavahel kohtusid Nižni Novgorod - Permi Parma ja Minski Tsmoki - Krasnodari Lokomotiv/Kuban. Endised Kalev/Cramo mängijad olid mõlemas korvpallietenduses superstaaride rollis.

Nizni Novgorodi meeskond, kus mängib ekscramolane Chavaughn Lewis, alistas kodus teise Eesti tippklubis mänginud Arnett Moultrie`kodumeeskonna korviderohkes mängus 105:99. Nii Lewis, kui Moultrie tegid mõlemad supermängu ja olid oma meeskonna parimad. Võitjate poolel Lewis sopsas 27 punkti ja andis seitse korviga lõppenud söötu. Moultrie tegi kaksikduubli, viskas 36 punkti ja kahmas lauast 10 palli. Moultrie tabas vabaviskeid 17st 16. Efektiivsusnäitajad olid Lewisel 30 ning Moultrie`l koguni 43. 

Minski Tsmoki ridades jooksis Valgevene pealinnas väljakule 36-aastane serblane Branko Mirkovic. Ekskalevlane tõi Tsmoki kasuks 21 punkti, jagas 9 resultatiivset söötu ja oli oma meeskonna parim. Krasnodarilt tuli Minskil siiski 80:88 kaotus vastu võtta.

Kalev/Cramol on võimalus Chavaughn Lewise hoogu pidurdada juba 8. oktoobril kui minnakse VTB Ühisliiga kohtumises võõrsil vastamisi Nižni Novgorodiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles