PM Walesis. Tänak: kõige tähtsam on võimalikult palju punkte teenida

Copy
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: McKlein/Toyota Gazoo Racing WRC

Walesi rallil jääb sõita veel kaks kiiruskatset, millest viimane, punktikatse, nõuab ekstra pingutust. Pärastlõunasteks katseteks on Ott Tänaku edu Thierry Neuville ees 10,9 sekundit, valitsev maailmameister Sebastien Ogier kaotab eestlasele juba 24,2 sekundit. 

Walesi ralli esikohal sõitval Ott Tänakul on võimalus punktikatselt olulist punktilisa teenida, kuid see nõuab kindlasti suuremaid riske. «Kõige tähtsam on võimalikult palju punkte teenida. Rallivõit jääb alati prioriteediks, kuid ka punktikatselt teenitud lisa kulub marjaks ära, sest tiitliheitlus on endiselt väga pingeline. Kui tunne autos on hea, siis kindlasti proovime mõne lisapunkti teenida,» rääkis eestlane. 

«Ralli on kulgenud algusest peale väga pingelises heitluses. Oleme endast andnud kõikidel kiiruskatsetel maksimumi ja pole ühtegi võimalust avanenud, kus saaks veidi tagasihoidlikumalt võtta,» arvas Tänak. 

«Viimased kaks kiiruskatset on väga kiired ja rajaolud muutuvad, aga oleme neid varem ka läbinud ning teame, mida oodata,» lõpetas MM-sarja liider. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles