Trumpi vastu tunnistas veel üks vihjeandja (1)

Postimees
Copy
Ameerika Ühendriikide presidendi Donald Trumpi väidetavast surveavaldusest oma Ukraina ametivennale Volodõmõr Zelenskõile võivad üksiasju teada kuni kuus USA ametnikku. Neist kaks on juba suu avanud. 
Ameerika Ühendriikide presidendi Donald Trumpi väidetavast surveavaldusest oma Ukraina ametivennale Volodõmõr Zelenskõile võivad üksiasju teada kuni kuus USA ametnikku. Neist kaks on juba suu avanud. Foto: Andrew Caballero-Reynolds/AFP/Scanpix

Ilmnenud on teine vihjeandja, kellel on esmaallika infot USA presidendi Donald Trumpi väidetavatest katsetest survestada Ukrainat omaenda poliitiliseks kasuks, teatas ABC News vihjeandjaid esindava advokaadi Mark Zaidi sõnadele tuginedes.

«Kinnitan kuuldusi selle kohta, et meie advokaatide meeskond esindab veel ka teist vihjeandjat,» kirjutas Zaid Twitteris, et kinnitada ABC Newsi teadaannet.

Esindajate demokraadid alustasid hiljuti Trumpi suhtes tagandamisjuurdlust, sest üks luurekogukonnast pärit vihjeandja teatas avalikkusele, et Trump survestas Ukraina presidenti Volodõmõr Zelenskõid uurima oma demokraadist rivaali Joe Bidenit ja tema poega. Oma tahtmise saamiseks hoidis ta väidetavalt kinni Ukrainale mõeldud sadade miljonite dollarite jagu sõjalist abi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles