Algas Tartu ettevõtlusnädal

Tartu Postimees
Copy
Ettevõtlusnädala sisse juhatunud konverentsil rääkis ka Meteci metallitööstusettevõtte juht Toomas Lepp.
Ettevõtlusnädala sisse juhatunud konverentsil rääkis ka Meteci metallitööstusettevõtte juht Toomas Lepp. Foto: Margus Ansu

Täna, 7. oktoobril algas Tartu ettevõtlusnädal, mille moto on «Samm sinu unistusteni».

Ettevõtlusnädala juhatas sisse täna keskpäeval alanud konverents «Üks samm unistuseni», kus ettevõtluse alustamisest, väärtustest, digitaliseerimisest, müügist ja põlvkondade vahetusest rääkisid Kirti Asperk, Mart Vainu, Terje Ennomäe, Kati Tikenberg, Urmas Kamdron, Mihkel Tammo, Triin Kask ja Toomas Lepp. Konverentsi avas Tartu linnapea Urmas Klaas.

Nädala jooksul toimub hulgaliselt näitusi, seminare, õpitubasid, konverentse ja infopäevi. Korraldatakse õppemänge ja külastatakse ettevõtteid, jagatakse näpunäiteid ambitsioonikate ärimudelite rakendamiseks, tutvustatakse kavalaid müügivõtteid ja nupukaid lahendusi tootearenduses, ekspordis, müügis ja teistes valdkondades.

Ettevõtlusnädala üritustele on oodatud kõik huvilised – kooliõpilastest juba tegutsevate ettevõtjateni. Kõik ligi 90 Tartu ettevõtlusnädala üritust on osalejatele tasuta.

Ettevõtlusnädalal pakutavaga programmiga saab tutvuda ja registreeruda Tartu linna koduleheküljel https://www.tartu.ee/ettevotlusnadal.

Tartu ettevõtlusnädala eesmärk on arendada inimestes ettevõtlikku eluhoiakut ja soosivat suhtumist ettevõtlusesse ning innustada kasvupotentsiaaliga ettevõtjaid tegutsema. Tartu ettevõtlusnädalat on organiseeritud alates 2005. aastast. Nädalat koordineerib Tartu linnavalitsuse ettevõtluse osakond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles