Retseptid, mis viivad alla kehakaalu ning tõstavad enesekindlust

Copy
Foto: MONACOFIT SIA

30-aastane sisekujundaja Haije Tallinnast oli kaotanud oma usu saavutada sale keha, sest kõik tema senised katsed olid ebaõnnestunud. Õnneks avastas ta enda jaoks imetoote MonacoFit.com. Programmi abiga kaotas ta väga lühikese aja jooksul 18 kg. Haije sõnul oli kõige raskem alustamine ja programmi uskumine. Pärast esimeste tulemuste nägemist ei tulnud tal loobumine mõttessegi.

Haije, räägi meile, kuidas on sinu elu pärast kaalu kaotamist muutunud?

Minu keha on positiivses mõttes muutunud ja muutunud on ka minu enesetunne. Pärast esimesel nädalal kaotatud kilo olin ma “konksu otsas”. Lühidalt öeldes kaotasin 18 lisakilo väga lühikese aja jooksul ning hakkasin number 44 riiete asemel kandma number 38 riideid ehk XL suurusest tuli mul minna S suurusele!! Tänu sellele meetodile olen alustanud oma elu uuelt lehelt, tundes end paremini kui kunagi varem (naerab).  

Mis oli sinu suurim viga MonacoFit.com-i proovides?

Sarnaselt paljudele teistele naistele olin teinud trenni raskustega ja piinanud ennast väga äärmuslike dieetidega. Loomulikult ei saavutanud ma soovitud tulemusi. Ma poleks kunagi osanud arvatagi, et kõhulihased ja teised kaunid kehaosad valmivad tegelikult köögis... Soovitud tulemuste saavutamiseks oli vaja vaid õigeid retsepte. 

Foto: MONACOFIT SIA

Mis tundus selle programmi puhul eriline?

Kogu kava on sinu ees – mida süüa, kuna süüa ja kuidas seda valmistada. Ma saan süüa endiselt seda, mis mulle maitseb, sest kogu programm pandi kokku vastavalt minu eelistustele. Olin tõsiselt üllatunud kuidas MonacoFit.com-i koostatud toitumiskavad on niivõrd maitsvad. Pärast igat söögikorda tundsin end suurepäraselt. Mõne aja pärast hakkas ka minu perekond retseptide järgi endale süüa tegema. Eriti meeldis mulle päevik, kus näidatakse ühes kohas minu kaalu ja tulemusi. Ma ei näinud tulemusi mitte päevadega vaid tundidega (naerab). 

Ütle meile ausalt, kas sa pidasid plaanist 100% kinni?

Alguses küll kuid oli ka kõrvalekaldeid – erinevad pühad ja peod nagu igal tavaliselt inimesel. Asja tegi aga huvitavaks tõsiasi, et minu kaal langes endiselt. MonacoFit.com õpetas mind õigesti sööma. 

Mida sa ütleksid naistele, kes on mõelnud kaalu langetamisele kuid pole sellega veel alustanud?

Kallid naised, vaadake palun peeglisse. Kui sulle ei meeldi peeglis olev vaatepilt, siis on õige aeg alustamiseks! Mitte homme, järgmisel nädalal või jaanuaris. Alusta täna! Kõige raskem on alustamine! Just seetõttu tuleb proovida koheselt MonacoFit.com-i. Proovi seda kasvõi 3 päeva, sest see toob sinu ellu põnevust ja aitab saavutada tulemusi, milleni sa muidu poleks jõudnud. Alusta oma unistuste figuuri saavutamisega!

Kasuta MonacoFit.com GARANTIID – kui sa ei saavuta oma unistuste figuuri, maksame sulle raha tagasi!

 Liitud MonacoFit.com programmiga täna ja saad koheselt:

+ personaalse toitumiskava kogu nädalaks

+ TASUTA toitumisalase nõustaja toetuse.

Tähelepanu! Ainult praegu on võimalik liituda ERIHINNAGA MonacoFit.com PRO paketiga!

Copy
Tagasi üles