Telia langetab erinevate nutiseadmete hinda kuni mitusada eurot

Raigo Neudorf
, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: Telia e-pood

Telia e-poes ja esindustes algab homme, teisipäeval selle sügise suurim nutiseadmete ja digitoodete soodusmüük, mille käigus langeb erinevate tipptelefonide, arvutite ja telerite hind kuni mitusada eurot, kirjutab Raigo Neudorf tehnoloogiaportaalist Digitark.

Seekordne soodusmüük kannab nime 96H POP-UP P%D ning nagu nimigi viitab, saavad kõik huvilised endale sobivaid tooteid soodushinnaga soetada koguni 96 tunni ehk nelja päeva jooksul. Soodusmüük algab teisipäeva, 8. oktoobri keskööl kell 00:00 ning lõpeb reedel, 11. oktoobril kell 23:59.

96H POP-UP P%D pakub soodushindu kokku 300 tootele ning mitmete fookustoodete hinnad on tavapärasest kuni mitusada eurot soodsamad.

Täpsema ülevaate kõigist soodushinnaga toodetest leiab 96H POP-UP P%D veebilehelt.

Telia Eesti erakliendi segmendijuhi Toomas Vebeli sõnul korraldab Telia igal kevadel ja sügisel soodusmüügi kampaania, mille käigus langevad erinevate toodete hinnad tavapärasega võrreldes kuni 70 protsenti. „Senine kogemus on näidanud, et meie traditsioonilisi soodusmüüke ootavad nii tuhanded Telia kui ka paljud konkurentide kliendid.“

Vaata Digitargast lähemalt.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles